Rendelje munkatársai otthonába a Monti ásványvizet!

2020.03.26

A home office-ról már írtunk, ahol kifejtettük, hogy munkavállalóként semmi ok az aggodalomra, biztosítjuk az ásványvíz házhozszállítását is, így senkinek sem kell lemondani a minőségi vízről. Most lássuk, hogy munkaadóként mire fontos figyelnünk, hogy biztosítani tudjuk a megfelelő munkavégzést.

Monti ásványvizet minden home office-ba!

Mit tehet még kollégái elégedettségének növelése és a munkavégzésük segítése érdekében? Rendelhet számukra az irodai munkakörnyezetben megszokott minőségű ásványvizet!

Legújabb szolgáltatásunk keretében nemcsak a munkavállalóknak biztosítunk lehetőséget arra, hogy otthonukba rendeljék a Monti ballonjait, hanem a munkáltatóknak is lehetősége nyílik arra, hogy a megrendelt vízmennyiséget a munkatársak lakcímére rendeljék.

Mi ennek a mente és milyen előnyökkel jár?

1. Kérjen árajánlatot! Munkatársaink rövid határidővel visszajeleznek.

2. Ezt követően kérni fogunk egy listát a szállítási címekről. – Országosan szállítunk, több depóból, így a délelőtt 10 óráig leadott megrendelést követően kollégái már másnap, akár több száz címen élvezhetik a Monti ásványvizet.

3. A ballonok helyszíni átvételéről teljes értékű jelentést küldünk.

4. Nem kell tartani a növekvő adminisztrációs terhektől. Ennek elkerülése érdekében az összes címet egyben kezeljük, és egy számlát fogunk kiállítani a folyamat végén.

Az új home office víz-házhozszállítási szolgáltatásunkkal kapcsolatosan bővebb információért keresse munkatárainkat az ügyfélszolgálatunkon!

TOVÁBBI HÍREK
A víz és a koronavírus kapcsolata
A víz és a koronavírus kapcsolata
2020.03.26

A koronavírus terjedése a nyugati országok után most hazánkban is kezd felgyorsulni. Sokakban felmerülhet a kérdés: vajon milyen lehet a vírus kapcsolata ivóvizeinkkel, terjesztheti-e a víz a koronavírust.

A víz világnapja- így oszd be a vizet otthon
A víz világnapja- így oszd be a vizet otthon
2020.03.20

Jeles napjaink listáján elérkeztünk a számunkra legértékesebbhez. Március 22-én a víz nemzetközi világnapját ünnepeljük.

Irodai óvintézkedések: erre kell most nagyon figyelni!
Irodai óvintézkedések: erre kell most nagyon figyelni!
2020.03.17

Ebben a cikkben szeretnénk bemutatni azokat a vízadagolókkal, szódagépekkel kapcsolatos óvintézkedéseket, biztonsági szempontokat, melyekre most kiemelt figyelmet kell fordítanunk.

Szülői tanácsok az otthoni tanuláshoz
Szülői tanácsok az otthoni tanuláshoz
2020.03.17

Legújabb cikkünkben a távoktatás témakörével foglalkozunk: - Tanácsok minden szülőnek. - Fontos a gyermekeink támogatása! - Legyünk tekintettel a saját privát szférájukra! Cikkünkből kiderül, hogy milyen körülményeket biztosítsunk számukra.

Koronavírus: nem kell a megszokott vízminőségről lemondanunk a home office miatt
Koronavírus: nem kell a megszokott vízminőségről lemondanunk a home office miatt
2020.03.13

A Montivíz Zrt. megerősíti a ballonos ásványvíz, illetve a hozzá kapcsolódó teljes szolgáltatási körének lakóhelyre való eljuttatását, a kormány által kihirdetett vészhelyzeti protokoll hatására megnövekvő távmunka következtében.

Hogyan válassz ásványvíz-szolgáltatót?
Hogyan válassz ásványvíz-szolgáltatót?
2020.03.13

Milyen kérdéseket célszerű körbejárni mielőtt leszerződünk egy ásványvíz-szolgáltatóval? Összegyűjtöttük azokat a lényeges szempontokat, amiket mindenképpen megéri átgondolni, mielőtt döntünk.