Rendelje munkatársai otthonába a Monti ásványvizet!

2020.03.26

A home office-ról már írtunk, ahol kifejtettük, hogy munkavállalóként semmi ok az aggodalomra, biztosítjuk az ásványvíz házhozszállítását is, így senkinek sem kell lemondani a minőségi vízről. Most lássuk, hogy munkaadóként mire fontos figyelnünk, hogy biztosítani tudjuk a megfelelő munkavégzést.

Monti ásványvizet minden home office-ba!

Mit tehet még kollégái elégedettségének növelése és a munkavégzésük segítése érdekében? Rendelhet számukra az irodai munkakörnyezetben megszokott minőségű ásványvizet!

Legújabb szolgáltatásunk keretében nemcsak a munkavállalóknak biztosítunk lehetőséget arra, hogy otthonukba rendeljék a Monti ballonjait, hanem a munkáltatóknak is lehetősége nyílik arra, hogy a megrendelt vízmennyiséget a munkatársak lakcímére rendeljék.

Mi ennek a mente és milyen előnyökkel jár?

1. Kérjen árajánlatot! Munkatársaink rövid határidővel visszajeleznek.

2. Ezt követően kérni fogunk egy listát a szállítási címekről. – Országosan szállítunk, több depóból, így a délelőtt 10 óráig leadott megrendelést követően kollégái már másnap, akár több száz címen élvezhetik a Monti ásványvizet.

3. A ballonok helyszíni átvételéről teljes értékű jelentést küldünk.

4. Nem kell tartani a növekvő adminisztrációs terhektől. Ennek elkerülése érdekében az összes címet egyben kezeljük, és egy számlát fogunk kiállítani a folyamat végén.

Az új home office víz-házhozszállítási szolgáltatásunkkal kapcsolatosan bővebb információért keresse munkatárainkat az ügyfélszolgálatunkon!

TOVÁBBI HÍREK
Hol helyezd el a vízadagolót az irodában?
Hol helyezd el a vízadagolót az irodában?
2020.07.09

A régi időkben az irodákban mindig igyekezték eldugni a vízadagoló automatákat, mert vaskosak, nehézkesek és kellemetlen megjelenésűek voltak. Szerencsére manapság még az egyszerűbb ballonos vízadagolók és a hálózatra csatlakoztatható vízszűrők is elegáns megjelenésűek. Nagyobb színválaszték van, így kiválaszthatod azt, ami a Te irodádhoz legjobban passzol.

Hogyan szűri meg a vizet a hálózati automata?
Hogyan szűri meg a vizet a hálózati automata?
2020.07.02

Úton-útfélen találkozhatunk különféle vízszűrőkkel, melyek a tiszta, káros anyagoktól mentes, finom ivóvíz ígéretével kecsegtetnek. Tudtad, hogy a hálózati automaták is megszűrik az ivóvizet? Persze vízszűrő és vízszűrő között óriási különbségek vannak, ezért érdemes megnézni, hogy egy-egy hálózati vízadagolóban pontosan milyen szűrőbetétet helyeztek el.

Dübörög a fast fashion, de mi lesz a vizeinkkel?
Dübörög a fast fashion, de mi lesz a vizeinkkel?
2020.06.26

Meleg nosztalgiával gondolunk azokra az időkre, amikor egy évben két nagy leárazás volt a butikokban: egy tél végén és egy nyár végén. Sokszor az ezekben az akciókban megvásárolt ruhák a következő évben is divatosnak számítottak még. Manapság azonban azt láthatjuk, hogy az elérhető kollekciók évszakonként 4-5 alkalommal váltják egymást. A legnagyobb divatmárkák kínálatában ez évente 16-20 kollekciót jelent, ugyanennyi kiárusítással.

Küzdelem az elsivatagosodás és az aszály ellen
Küzdelem az elsivatagosodás és az aszály ellen
2020.06.17

Az utóbbi évtizedekben az egyre jobban elhúzódó nyári forróság és csapadékmentes időszakok miatt egyre nagyobb mértékű talajromlás következett be a világon több helyen is. Az ENSZ 1994-ben nevezte ki június 17-ét az elsivatagosodás és aszály elleni küzdelem világnapjává, hogy felhívja a figyelmet a helyzet súlyosságára.

Támogasd te is a hazai termékeket!
Támogasd te is a hazai termékeket!
2020.06.11

A koronavírus járvány által okozott gazdasági válság hatására több országos kezdeményezés is indult annak érdekében, hogy népszerűsítsék a hazai termékeket, ezáltal megtartva a magyar munkahelyeket és kisvállalkozásokat. Ilyen a #vegyélhazait és a “Vedd a hazait! Védd a hazait!” mozgalom is.

Környezetvédelmi világnap
Környezetvédelmi világnap
2020.06.05

Minden évben június 5-én rendezik meg a környezetvédelmi világnapot. Először 1972-ben Stockholmban rendezett az ENSZ világkonferenciát ebben a témában, mert már ekkor felmerültek a környezetszennyezés okozta világméretű problémák. Azóta minden évben más-más országban tartanak konferenciát, hogy közös erővel tervezzenek egyre komolyabb lépéseket Földünk megóvása érdekében.