Rólunk


Mindenkinek van (vagy lesz) egy álma, ami vagy gyerekkorból gyökerezik,
vagy élete során összegyűjtött tapasztalattal alakul ki.

 

Mi szerettünk volna valami hazait, valami nagyon jót, de mindenekelőtt egészséges dolgot alkotni. Kis hazánk területi elhelyezkedéséből adódóan is bővelkedik kiváló minőségű ásványvízben, így adott volt a lehetőség. Fontosnak tartottuk már az induláskor is környezetünk óvását, kímélését és tiszteletben tartását, így alkottuk meg a ballonos ásványvíz szolgáltatásunkat 2002-ben.

 

További fontos szempont volt a kiváló minőségű, optimális ásványi anyag összetételű, tiszta forrás megtalálása, mely hosszú távon biztosítja a kezelésmentes, természetes ásványvizet partnereink részére. Több helyszínt bejárva, megannyi vízmintát megkóstolva esett a választásunk a fantasztikus környezeti háttérrel rendelkező Monostorapátira.

 

Monostorapáti nevét a határában alapított bencés apátságról kapta. Az apátságot, melynek ma már csak a romjai látszanak, Bánd fia Atyusz alapította 1117-ben. Az akkor még Almád nevet viselő település élete szorosan összenőtt a Szűz Mária és a Mindenszentek bencés apátság működésével, hisz Almád is a birtoka volt. A község a Balaton-felvidéken, a Tapolcát Veszprémmel összekötő út mentén, az Eger-patak völgyében, Veszprémtől 36 kilométerre, Tapolcától 12 kilométerre fekszik.

 

A 2002-ben alakult családi vállalkozásunk lelkes csapatának és jól kialakított stratégiájának köszönhetően minden évben növelte piaci részesedését. Mára a piac meghatározó szereplőjévé váltunk országos szolgáltatásunkkal.

Kattints a linkre és tudj meg többet a Balaton-felvidék rejtett kincséről!