Monti Ballonos ásványvíz

 

 

Természetes ásványvíz 

 

A monti® természetes ásványvíz a Káli-medence karsztvize (Veszprém megye). Ásványvizünket 200 méter mélyről nyerjünk. Hivatalos okmányok igazolják ásványvizünk természetes jellegét: ásványi anyagot nem veszünk el és nem is adunk hozzá. Összetételének köszönhetően hazánk legkiválóbb ásványvizei közé sorolhatjuk.

 

 

Ásványi anyag összetétel

 

A monti® természetes ásványvíz vasat, fluort nem tartalmaz, nátriumban szegény. Ugyanakkor kalcium és magnézium a mindennapi szükségletünket kielégítő mértékben található meg benne, különösen ajánlott sportolók és gyermekek számára!

 

          

 
Összes oldott ásványi anyag tartalom: 593 mg/l

 

Hidrogénkarbonát:                    470,0 mg/l

Kalcium:                                      87,0 mg/l

Magnézium:                                 46,7 mg/l

Nátrium:                                       6,0 mg/l

 

 

 

Díjaink, elismeréseink

 

Kiváló Magyar Élelmiszer

A védjegyet csak azok a termékek viselhetik, amelyeknél a felhasznált alapanyagok, összetevők és a gyártási folyamat, illetve maga a végtermék nem egyszerűen megfelel a hatályos élelmiszer-szabályozás kritériumainak, hanem egy vagy több jellemzőben meg is haladja. Fontos szempont, hogy legalább egy tulajdonságban kiemelkedjen a pályázott termék a piacon található hasonlóak közül. A védjegy odaítélésében az élelmiszer-ipari szakma elismert képviselői, szakértői döntenek. A szigorú minőségi, érzékszervi követelményeknek való megfelelést a védjegy elnyerése után is rendszeresen ellenőrzik.

 

 

Magyar Termék Nagydíj

A pályázat kitüntetettjei azon vállalkozások és személyek, akik tevékenysége vagy megvalósított produktuma magas hozzáadott értéket képvisel kereskedelmi és társadalmi tartalmában egyaránt, hozzájárulva egy erősebb gazdaság megvalósulásához.

 

ballonos ásványvíz
Ballonos víz 19 literes
Ballonos víz 19 literes

Monti természetes ballonos ásványvíz 19L

Kérd személyreszabott ajánlatunkat!