Miben nyújt többet a Monti ballonos víz szolgáltatása?

 

Kincs a Káli-medencéből, az érintetlen ásványvíz

“Szomjunk oltására a hűvös, selymes, természetes ásványvíznél nincs élvezetesebb.”

A Monti természetes ásványvíz a festői szépségű Balaton-felvidéken fekvő Káli-medencében tör felszínre 200 méter mélyről. Az Eger-patak völgyében fekvő Monostorapátiban található üzemünkben az ásványvizet érintetlenül palackozzuk ballonokba.

 
  19 literes ballonos víz  

víz

Ballonba zárt egészség

Ballonos víz vásárlása előtt érdemes tájékozódni a víz ásványi-anyag tartalmáról, ugyanis több forgalmazó szűrt vizet palackoz ballonjaiba. A Monti ballonos ásványvíz összetétele az emberi szervezet számára ideális. Hasznos ásványi-anyagokban gazdag, míg nátrium tartalma minimális és nem tartalmaz nehézfémet.

Monti természetes ásványvíz ásványi-anyag összetétele

Magnézium

46,7 mg/l

Kalcium

87,0 mg/l

Kálium

1,5 mg/l

Nátrium

6,0 mg/l

Hidrogén-karbonát

470,0 mg/l

Összes oldott ásványi-anyag tartalom

593,0 mg/l

   
 

Selymes íz

Az ásványvíz a borhoz hasonlóan nagyon érzékeny és különleges bánásmódot igényel. Ahogy a szőlőnél, úgy a víznél se mindegy, hogy honnan származik. A Balaton-felvidék kőzetei szűrte Montivíz ásványi-anyag összetétele selymes ízt kölcsönöz az ásványvíznek. A felszín alatt lévő, mészkőrétegek által védett ásványvizet zárt rendszeren keresztül gondosan töltjük ballonjainkba.

 
  19l ballonos víz  
 

Fenntartható jövő

Vízszolgáltatásunk igénybe vételével egy nagy lépést tehetsz a fenntartható jövő írányába. Egy 19 literes ballonos víz rendelésével 12 db ásványvizes palackot váltasz ki. A műanyag utóéletéről pedig mi gondoskodunk. Az üres ballonok elszállítjuk és többfázisú tisztítási folyamatot követően újra töltjük. A hibás ballonok újrahasznosításáról is gondoskodunk.A ballonok átlagos élletartalma 60 újratöltés.

 
 

Ásványvíz házhozszállítás díjmentesen

Az ásványvíz megvásárlásával és szállításával se kell bajlódnod. Egyszerűen és kényelmesen megrendelheted a ballonos vizet webes felületünkön, e-mailben vagy ügyfélszolgálatunkon, amit kiszállító kollégáink néhány napon belül díjmentesen kiszállíanak a kért címre az ország bármely pontjára

 

víz

 

Hazai termék

A Montivíz ballonos víz szolgáltató kis hazai vállalkozásként kezdte működését, aminek szellemét napjainkban is őrzi. Cégünk a Magyar Termék Nagydíj minősítési rendszer kitüntetettje. A díjban olyan hazai vállalkozások részesülhetnek, amelyek magas hozzáadott értékkel járulnak hozzá a magyar társadalom és gazdaság fejlődéséhez.

érték és minőség
ballonos víz

Ellenőrzött minőség

Üzemünkben a nemzetközileg elfogadott HACCP minőségbiztosítási technikát alkalmazzuk, ami garantálja a ballonos víz minőséget a gyártási folyamattal kezdődően a termék átadásáig. A Monti ásványvíz állandó minőségét és ásványianyag-tartalmát az ÁNTSZ által akkreditált laboratóriumba végzett, heti rendszereségű vizsgálatok igazolják.

 
   
 

Ha csak ballonos vízre van szükséged

Nem szükséges víz automata bérlésre szolgáltatásunk igénybe vételéhez. Ha már rendelkezel vízadagolóval vagy hely hiányában nem lehetséges a készülék elhelyezése, akkor kérhetsz ajánlatot csak 19 literes ballonos vízre és kiegészítő termékeinkre, amelyek kompakt megoldást kínálnak a vízadagolásra, valamint megkönnyíik a ballonok tárolását. A Montivíznél nincs kötelező havi rendelési mennyiség, a ballonos vizet igény szerint rendelheted, de kérhetsz ütemezett, rendszeres szállítást is, amivel a rendelés leadás terhét is levesszük válladról.

 

 

ballonos víz házhozszállítás         ballonos ásványvíz

 

Ha vízautomatát is szeretnél

A Montivíznél a prémium minőségű ballonos víz mellett vízadagolók, szódagépek és hálózati vízautomaták széles választéka is elérhető. Tekintsd meg kínálatunkat és kérj egyedi árajánlatot rövid űrlapunk kitöltésével!

 

ballon víz       ballon

Ballonos víz
19 literes ballonos víz
19 literes ballonos víz

Ásványi anyagokban gazdag természetes 19 literes ballonos ásványvíz a festői szépségű Balaton-felvidékről. A selymes ízű karsztvizet érintetlenül zárjuk ballonjainkba, amelyet kollégáink az ország bármely pontjára eljutatják számodra.

Kérd személyreszabott ajánlatunkat!