Modern ballonos vízadagoló és szódagép a Montivíztől

Az ásványvíz szolgáltatási rendszer egyik legfontosabb eleme – a kitűnő minőségű természetes ásványvíz mellett - a vízautomata. A Montivíznél lehetőséged nyílik ballonos vízadagoló bérlésére, aminek segítségével gombnyomásra frissülhetsz fel selymes ízű ásványvízzel vagy készítheted el kedvenc teádat.

 

Céges partnerek minden esetben egyedi árajánlatban részesülnek, amit legfeljebb 2 napon belül megküldünk. Magánszemélyek számára webshopunk kínál kényelmes megoldást.vízgép

Minőségi ballonos vízadagoló

A Montivíznél vízadagolók széles választékban elérhetőek. Az európai gyártmányú vízautomaták garantálják a minőséget és megbízható hátteret biztosítanak vállalkozásod számára. A vízadagoló és a szódagépek többféle színben, méretben – asztali és álló változatban – elérhetőek, különböző funkciókkal ellátva. 

A ballonos vízadagalók az alábbi funkciókkal kérhetőek:

 

Hideg Forró Szénsavas Szoba-hőmérsékletű
 

hideg ballonos vízadagoló

forró vízes vízgép

szódagép

szobahőmérsékletű ballonos vízautomata

 

Az elérhető ballonos vízadagoló modelleket az oldal aljára görgetve találja.


ballonos vízadagoló

 

   

Prémium ásványvíz 

A Monti természetes ásványvíz a festői szépségű Balaton-felvidéken tör felszínre. A kiegyensúlyozott ásványi-anyag tartalommal rendelkező karsztvizet érintetlenül zárjuk ballonjainkban. Szervezetünk számára hasznos ásványi anyagokban gazdag, miközben nátrium tartalma alacsony és nem tartalmaz nehézfémet. Az ásványvíz állandó, rendkívüli minőségét a heti rendszerességgel végzett kémiai és mikrobiológiai vizsgálatok igazolják.

 

Montivíz minőségéről bővebben a szövegre kattintva olvashatsz.

  ballonos vízadagaló bérlés  

Kimagasló szolgáltatás

A Montivíz nemcsak a kiváló minőségű ásványvizet nyújtja számodra, hanem egy komplett szolgáltatást is, aminek a keretein belül munkatársaink díjmentesen kiszállítják az ásványvizet, a vízadagolókat és a különböző kiegészítő eszközöket. A ballonos vízautomatát kollégáink üzembe helyezik. A felmerülő problémákat pedig szervizünk záros időn belül elhárítja. Kérdés esetén pedig ügyfélszolgálatunk készségesen áll rendelkezésére.

Megbízhatóság

Víz szolgáltatásunk kiterjed a ballonos vízadagolók szervizelésére és ütemezett karbantartására is. A vízautomatákkal kapcsolatban felmerülő problémák esetén szerviz szolgálatunk 48 órán belül elhárítja a hibát.

A ballonos vízadagolók karbantartására időszakonként szükség van. Az ütemezett karbantartás keretein belül a vízadagoló gépeket munkatársaink elszállítják és egy teljesen felújított vízautomatát helyeznek ki helyette, hogy ne kelljen nélkülözni a vízadagoló nyújtotta előnyöket egy pillanatra sem.

   
  Díjmentes kiszállítás Országos lefedettség 48 órás szervíz Ütemezett karbantartás  
  ballonos vízautomata kiszállítás országos lefedettség vízadagoló karbantartás vízadagoló tisztítása  
   

árajánlat ballonos vízgép

Kiegészítő termékek

A ballonos vízadagolók mellett kiegészítő termékek széles választéka is elérhető a Montivíznél, amivel kényelmesebbé tehető a vízautomaták használata. Többek között ballontartó rács, ballonfogó fül, pohár, vízgyűjtő tálca, ivókulacs, és palacktakaró bérlesére, valamint megvásárlására is adott a lehetőség. Emellett higiéniai termékcsaládunkkal nemcsak a szervezet belső, hanem a külső védelmi vonalát is megerősítheted.

  környezetbarát vízadagoló  

Fenntartható jövő

Ha a ballonos vízadagoló bérlése mellett döntesz, azzal nemcsak a vállalkozásod sikeréről gondoskodsz, hanem hozzájárulsz egy fenntartható jövőhöz is. A ballonos vízautomaták használatával jelentősen csökkentheted vállalkozásod környezeti lábnyomát. 

A Montivíz gondoskodik arról, hogy ballonos víz szolgáltatásunk igénybevételével ne keletkezzen műanyaghulladék. Monostorapáti üzemünkben a ballonokat a többfázisú tisztítási és fertőtlenítési folyamatot követően újratöltjük. A hibás ballonok és a kupakok újrahasznosításáról pedig gondoskodunk, hogy a műanyag ne szennyezze a környezetet.

Támogasd a hazait

A Montivíz 2002-ben kezdte működését apró családi vállalkozásként. Az elmúlt 20 évben a megszerzett tapasztalatoknak, a folyamatos innovációnak és lelkes csapatának köszönhetően a piac meghatározó szereplővé nőtte ki magát a Montivíz, miközben családias hangulatából semmit sem vesztett. 

A Monti ásványvíz 2009 óta rendelkezik a Kiváló Magyar Élelmiszer tanúsító védjeggyel, emellett cégünk a Magyar Termék Nagydíj minősítési rendszer kitüntetettje 2013 óta.

  magyarország vízautomata bérlés  

Ballonos vízadagoló bérlés cégek részére

Céges ügyfeleinknek számára minden esetben egyedi árajánlat készül. Töltsd ki rövid ajánlatkérő űrlapunkat és munkatársaink legfeljebb 48 órán belül elküldik részedre a személyre szabott árajánlatot.

Ballonos vízautomata bérlés KKV és magánszemélyek részére 

A Montivíz számára minden ügyfél egyformán fontos, ezért külön csomagajánlatot állítottunk össze kisebb cégek és magánszemélyek számára, hogy megkönnyítsük az adminisztrációt. Látogass el webshopunkba!

   

Hálózati vízadagolót keresel?

Előfordulhat, hogy a munkahelyeden nehézségbe ütközik a ballonok tárolása, mozgatása és cseréje a vízadagoló gépen. A Montvíznél hálózatra kötethető vízautomaták széles kínálata is elérhető, ami alternatív megoldást kínál a ballonos vízadagolókra. A természetes Monti ásványvizet ugyan nélkülöznöd kell, de hálózati vízgépeink a csapvíznél sokkal egészségesebb és finomabb vizet nyújtanak számodra. További részletekért kattints a linkre!

 

 

Ballonos vízadagoló
M72 vízadagoló
M72 vízadagoló

A spanyol gyártó rozsdamentes acélból készült attraktív és elegáns prémium készüléke. Ideális szalonokba, emeli a fényét tárgyalóknak és ügyfélfogadó helyiségeknek.
Vízhőfoka termosztáttal szabályozható, nagyon könnyen eltávolítható csepptálcával, opcionálisan felszerelhető pohártartóval rendel rendelkezik.
Hideg/meleg változatban elérhető típus. 
Méretei: 
Magasság: 1,09 méter
Szélesség: 310 mm
Mélység: 340 mm

 

Kérd személyreszabott ajánlatunkat!

Rio vízadagoló és szódagép
Rio vízadagoló és szódagép

A Rio termékcsalád az egyik klasszikus nagy múltú ballonos vízadagoló készülék. Rendkívül egyszerű, letisztult felépítésű, ezért nagyon hatékony és megbízható berendezés. Ezek a tualjdonságok egyszerű kezelhetőséget és rendkívüli tartósságot kölcsönöznek a készüléknek. Ideális gyárterületekre, termelőüzemekbe.
Hideg/meleg/CO változatban elérhető. 
Méretei: 
Magasság: 1,04 méter
Szélesség: 320 mm
Mélység: 330 mm

Kérd személyreszabott ajánlatunkat!

B2 vízadagoló és szódagép
B2 vízadagoló és szódagép

Az angol gyártó B2 típusának legfőbb vonzereje kiemelkedő megbízhatósága és egyszerű felépítése. Stílusos is időtlen konstrukció. Biztonságos megoldás, hiszen a mély kifolyó kényelmes használatot eredményez, nagyobb befogadóképességű csepptálcával rendelkezik és magasan található a kezelőfelülete. Eleganciája kiváló eleme lehet várótermeknek, irodáknak, konferenciatermeknek.
Hideg/meleg/CO változatban elérhető.
Méretei: 
Magasság: 1,07 méter
Szélesség: 325 mm
Mélység: 370 mm

Kérd személyreszabott ajánlatunkat!

Aquality vízadagoló és szódagép
Aquality vízadagoló és szódagép

A piacon elérhető egyik legszebb prémium készülék. Megjelenésének a kifinomult anyaghasználat, a polírozott rozsdamentes acél burkolat kölcsönöz tisztaságot és eleganciát. Erős, könnyen tisztítható, a legnagyobb elvárásokat is kielégítő háziforrás. Világítással könnyíti az adagoló terület használatát. Ideális olyan területekre, ahol igazán számít a külcsín, és emelni szeretnénk a helyiség összképén.
Hideg/meleg/CO változatban elérhető.
Méretei: 
Magasság: 1,12 méter
Szélesség: 337 mm
Mélység: 345 mm

Kérd személyreszabott ajánlatunkat!

Avant vízadagoló és szódagép
Avant vízadagoló és szódagép

Az Avant típuscsalád az egyik legkedveltebb ballonos háziforrásunk. Nagy, masszív gombokkal és rejtett, nem érinthető kifolyókkal rendelkezik. Kínálatunkban szürke és kék színben is megrendelhető. Ideális üzemi területekre, de irodák teljes értékű kiegészítője is.
Elérhető Hideg/szobahőmérsékletű, Hideg/meleg, Hideg/CO és Hideg/meleg/CO változatban. Hideg/meleg lehetőséggel kompakt méretű, asztalon elhelyezhető formában is tudjuk szállítani.
Méretei: 
Magasság: 1,01 méter
Szélesség: 315 mm
Mélység: 335 mm

Kérd személyreszabott ajánlatunkat!

Mirage vízadagoló
Mirage vízadagoló

A megtestesült kényelem egy készülékben. Nincs szükség ballonokat emelni, egyedülálló, alsó ballonos kivitellel szolgálja felhasználóját. Indikátor fények jelzik az épp adagolt víz hőmérsékletét. Könnyű kezelhetőség és időtállóság jellemzi. Elérhető fekete és fehér színben.
Hideg/meleg változatban elérhető.
Méretei: 
Magasság: 1,04 méter
Szélesség: 310 mm
Mélység: 330 mm

Kérd személyreszabott ajánlatunkat!

BU vízadagoló és szódagép
BU vízadagoló és szódagép

Kiváló megjelenés és megbízhatóság. Ezek a BU készülékeink ismérvei. Elérhető arany és ezüst színben is, kiválóan emelik várótermek, irodák, konferenciatermek, de bármely felhasználási terület helyiségének összképét. Mély kifolyórész könnyű felhasználhatóságot kínál.
Hideg/meleg/CO változatban elérhető.
Méretei: 
Magasság: 1,12 méter
Szélesség: 320 mm
Mélység: 400 mm

Kérd személyreszabott ajánlatunkat!

Karbantartás
Karbantartás

Az automaták a megfelelő működés és higiénia érdekében időszakonként karbantartást igényelnek. Ennek során munkatársaink elvégzik az automata teljes tisztítását, felújítását.

Kérd személyreszabott ajánlatunkat!

Karbantartás idegen gép esetén
Karbantartás idegen gép esetén

Nem MONTIVÍZ tulajdonában lévő gépek karbantartására is van lehetőség. Amennyiben ilyet szeretne, kérje ajánlatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal.

Kérd személyreszabott ajánlatunkat!

Vízadagoló költöztetés
Vízadagoló költöztetés

Kérd személyreszabott ajánlatunkat!