Monti Café

A kávé sokunk közös szenvedélye, ezért számunkra természetes, hogy csakis a legjobb minőségű kávé képezheti részét termékkínálatunknak. Ügyfeleink megkeresésére és igényeire reagálva kezdtünk kapszulás kávék forgalmazásába, figyelve arra, hogy eleget tegyünk a felénk támasztott magas elvárásoknak.

 

Minőség

Közép-Amerikából származó kávénkat az olaszországi Szardínia szigetén pörkölik, ötvözve a legmodernebb technikát a hagyományokkal. A pörkölést végző La Tazza d’oro vállalat több, mint 80 év tapasztalatával és a legmodernebb berendezésekkel, az alapoktól újraépített termelési lánccal biztosítja a legmagasabb minőséget. Minden egyes kávéfajta külön kerül pörkölésre, és csak a -gondosan megválasztott típusú- őrlés után történik meg az összekeverésük.  

premium              

 

Íz


Kínálatunk megtervezésekor egyik fő szempontunk volt, hogy mindenki megtalálja nálunk az ízlésének és szokásainak legmegfelelőbb kávétípust. A kínálatunkban szereplő kávék arabica és robusta fajtákból készülnek. Ha az arabica-t szavakkal szeretnénk jellemezni, akkor talán a karamelles, édes és puha jelzőkkel nem járunk messze az igazságtól. Cukortartalma duplája a robustának. Koffeintartalma 1-1,5% között van. A robusta koffeintartalma lényegesen magasabb, legalább másfél, de akár a 4%-ot is elérheti, ezért kesernyésebb az arabica-nál. A 100% arabica-ból készült kávék nagyon finomak és aromában gazdagabbak, mint a robustából készültek. A robustának viszont van egy sajátossága, a crema, a testes, tartós, különleges élvezetet adó krém. Robusta-t is tartalmazó Maggiore keverékünket ízlelve megtapasztalhatja, milyen élményt nyújt egy olyan kávé, amelyben az arabica és robusta arányát tökéletesen sikerül eltalálni, és az arabica csodálatos ízéhez a robusta crema-ja társul.      

Környezetvédelem

Folyamataink és termékeink megtervezése során mindig igyekszünk szem előtt tartani környezetünk védelmét, ezért kávékapszuláink is olyan anyagból készülnek, amelyek biológiailag teljes mértékben lebomlanak, környezetünket nem terhelik.

 
 
Kávék
Monti Café Splendido
Monti Café Splendido

Telt ízű, gazdag aromájú 100% Arabica kávé, ami a legkritikusabb kávérajongókat is elbűvöli.

Kérd személyreszabott ajánlatunkat!

Monti Café Maggiore
Monti Café Maggiore

A szokásosnál magasabb koffeintartalmú kávé, amely 70% Arabica és 30% Robusta kávét tartalmaz. Kiváló választás egy nehéznek ígérkező nap elején, vagy hosszú kávéként fogyasztva.

 

Kérd személyreszabott ajánlatunkat!

Monti Café Vivace
Monti Café Vivace

Egy igazi kávékülönlegesség, melyben az igazi Arabica kávé gazdag íze keveredik a ginzeng élénkítő hatásával.

 

Kérd személyreszabott ajánlatunkat!

Monti Café Tramonti
Monti Café Tramonti

Koffeinmentes Arabica kávénk kompromisszummentes alternatíva a késői órákra, gyerekeknek és mindenkinek, aki nem fogyaszthat koffeint.

 

Kérd személyreszabott ajánlatunkat!