Monti Café

A kávé sokunk közös szenvedélye, ezért számunkra természetes, hogy csakis a legjobb minőségű kávé képezheti részét termékkínálatunknak. Ügyfeleink megkeresésére és igényeire reagálva kezdtünk kapszulás kávék forgalmazásába, figyelve arra, hogy eleget tegyünk a felénk támasztott magas elvárásoknak.

 

Minőség

Közép-Amerikából származó kávénkat az olaszországi Szardínia szigetén pörkölik, ötvözve a legmodernebb technikát a hagyományokkal. A pörkölést végző La Tazza d’oro vállalat több, mint 80 év tapasztalatával és a legmodernebb berendezésekkel, az alapoktól újraépített termelési lánccal biztosítja a legmagasabb minőséget. Minden egyes kávéfajta külön kerül pörkölésre, és csak a -gondosan megválasztott típusú- őrlés után történik meg az összekeverésük.  

premium              

 

Íz


Kínálatunk megtervezésekor egyik fő szempontunk volt, hogy mindenki megtalálja nálunk az ízlésének és szokásainak legmegfelelőbb kávétípust. A kínálatunkban szereplő kávék arabica és robusta fajtákból készülnek. Ha az arabica-t szavakkal szeretnénk jellemezni, akkor talán a karamelles, édes és puha jelzőkkel nem járunk messze az igazságtól. Cukortartalma duplája a robustának. Koffeintartalma 1-1,5% között van. A robusta koffeintartalma lényegesen magasabb, legalább másfél, de akár a 4%-ot is elérheti, ezért kesernyésebb az arabica-nál. A 100% arabica-ból készült kávék nagyon finomak és aromában gazdagabbak, mint a robustából készültek. A robustának viszont van egy sajátossága, a crema, a testes, tartós, különleges élvezetet adó krém. Robusta-t is tartalmazó Maggiore keverékünket ízlelve megtapasztalhatja, milyen élményt nyújt egy olyan kávé, amelyben az arabica és robusta arányát tökéletesen sikerül eltalálni, és az arabica csodálatos ízéhez a robusta crema-ja társul.      

Környezetvédelem

Folyamataink és termékeink megtervezése során mindig igyekszünk szem előtt tartani környezetünk védelmét, ezért kávékapszuláink is olyan anyagból készülnek, amelyek biológiailag teljes mértékben lebomlanak, környezetünket nem terhelik.

 
 
Kávék