Megbízható vízszolgáltatást keressel?

Válaszd te is a Montivíz professzionális szolgáltatását!
Megbízható partner

A több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkező Montivíz több ezer ügyfél igényét elégíti ki maradéktalanul nap, mint nap. Partnereink döntőtöbbsége a megbízhatóság, a minőség és az ásványvíz íze miatt ajánlaná a Montivíz szolgáltatását.

Minőségi vízadagolók

Megbízható európai gyártmányú vízadagolóink állandó minőséget nyújtanak számodra. Vízautomaták széles választékban elérhetőek, hogy megtalálhasd a számodra legtökéletesebbet. Különböző színben és stílusban, álló illetve asztali változatban is kérheted hideg, forró és szénsavas funkcióval ellátva.

Természetes hazai ásványvíz

A kiegyensúlyozott ásványi anyagtartalmú Montivízet érintetlenül töltjük ballonjainkba. Gazdag a szervezet számára hasznos ásványi anyagokban, mint a kalcium és a magnézium, ami nemcsak egészségesé teszi a vizet, hanem selymes ízt is kölcsönöz neki.

Díjmentes kiszállítás és szerviz

Munkatársaink díjmenetesen szállítják ki a ballonokat és helyezik üzembe a vízadagolókat az ország bármely pontján. Szolgáltatásunk részeként gondoskodunk a kihelyezett vízadagolók rendszeres karbantartásáról és felmerülő hibák esetén szerviz szolgáltatásunk áll partnereink rendelkezésére.

Egyedi árajánlat

Ügyfeleink számára értékesítő kollégáink minden esetben egyedi árajánlatot készítenek. A folyamatok felgyorsításának érdekében szeretnénk megkérni, hogy töltse ki rövid árajánlatkérő űrlapunkat. A megadott paraméterek alapján legfeljebb 2 munkanapon belül elküldjük az árajánlatot.

 

Szeretnék ajánlatot kérni