monti

ballonos ásványvíz

ballonos ásványvíz

monti

ballonos vízadagolók

Tekintse meg ásványvíz adagoló kínálatunkat, amellyel minden igényét ki tudjuk elégíteni a 3-4 fős irodáktól a több ezer fős gyáregységekig!

Ballonos vízadagolók

monti

kiegészítők

Ismerkedjen meg kiegészítő termékeinkkel, amelyek az Ön kényelmét szolgálják!

Kiegészítők

monti

hálózati vízautomaták

Ha Önnek a ballonok tárolása, vagy a cégen belüli elosztása nehézséget okoz, de szeretné, ha Ön és munkatársai élvezhetnék a vízadagoló automaták nyújtotta előnyöket, ismerje meg hálózatra köthető gépeinket!

Hálózati vízautomaták

monti

kávék

Válogasson Közép-Amerikában szüretelt, Szardínia szigetén pörkölt kiváló kávéinkból, melyek között biztosan talál ízlésének megfelelőt!

Kávék

az éltető elem

Magazin

Hálózati vízadagoló vs. ballonos ásványvíz
Hálózati vízadagoló vs. ballonos ásványvíz

Egy ideális világban mindent megkaphatunk várakozás nélkül. Ha csak egy gombnyomás választ el a hideg szódától vagy a forró teától, akkor egy kicsit közelebb kerülhetünk ehhez az ideális világhoz. Mind a ballonos vízadagolók, mind pedig a hálózati automaták képesek erre, de nézzük meg pontosan, hogyan is működnek ezek.

Nemzetközi klímaváltozási akciónap - Május 15.
Nemzetközi klímaváltozási akciónap - Május 15.

2007-ben az ENSZ klímaváltozással foglalkozó nemzetközi szakértői testülete megállapította, hogy a globális felmelegedést tényként kezelhetjük, a káros anyagok kibocsátásáért pedig a Földön élő minden egyes ember felelős. A Nemzetközi klímaváltozási akciónap célja, hogy felhívja a figyelmet az összefogás erejére, hiszen csak így védhetjük meg bolygónkat.

Az egészség megőrzése a járvány ideje alatt
Az egészség megőrzése a járvány ideje alatt

Lassanként visszatér életünk a régi kerékvágásba. A munkahelyek, az üzletek újra megtelnek, és egyre több szabadidős tevékenységet is folytathatunk. Mégis nagyon fontos szem előtt tartani, hogy továbbra is nagyon kell ügyelni a higiéniára, a távolságtartásra, és azokra a szabályokra, amelyekkel elkerülhető a járvány gyors terjedése, hogy elejét vegyük egy újabb hullámnak.