Hogyan rendelhet ballonos ásványvizet a legegyszerűbben?

2023.09.21

Rendelés leadásának a módja szerződéses Partnereinknek

Szeretnénk minél inkább megkönnyíteni a rendelésleadást és nyomonkövethetőbbé tenni a folyamatot, ezért többféle lehetőség közül választhatja ki a legoptimálisabbat:

Telefonos rendelés leadás

Szerződéses Partnereink megrendelését ügyfélszolgálatunk az alábbi számon tudja fogadni:

 • (06 1) 412-3717

A gyorsabb és pontosabb ügyintézés érdekében az alábbi adatokat kell előkészíteni:

 • “C”-vel kezdődő partner kód

 • Pontos szállítási cím

 • Rendelést leadó személy adatai

 • Átvevő személy adatai

 • Igény szerinti megrendelendő tételek

 • Kért kiszállítási periódus

Ezt követően egy automatikus visszaigazolás érkezik meg e-mail címére, amelyet akár a telefonhívás közben is egyeztethet kollégáinkkal. Ez tartalmazza a kiszállítás helyét, időpontját, valamint a megrendelt tételeket és mennyiségeket. 

Rendelés leadása e-mailen keresztül

Ügyfélszolgálatunk számára a rendeles@montiviz.hu email címre küldheti meg rendelését. A gyorsabb ügyintézés, és a pontatlanságok elkerülésének érdekében az alábbi adatokra nyílik majd szükség:

 • “C”-vel kezdődő partner kód,

 • a szállítási cím,

 • a megrendelő elérhetősége,

 • ha az átvevő eltér, akkor az ő elérhetősége,

 • a rendelés tételes felsorolása (ballonok száma, CO2 palack, csomag pohár stb.), illetve

 • jelezze felénk, ha az üres ballonok száma jelentősen eltér a megrendelt ballonok számától.

Munkatársaink feldolgozzák a rendelést, majd automatikus visszaigazolás kerül küldésre, a kiszállítás helyével, idejével és a rendelt mennyiséggel. Amennyiben ezt nem kapja meg, kérjük jelezze ügyfélszolgálatunk felé.

Weboldalunkon keresztül leadott megrendelés

A www.montiviz.hu oldalon néhány kattintással is leadhatja rendelését, ami a leggyorsabb, legkényelmesebb és legpontosabb megoldás. Hogyan működik?

 1. Regisztráljon a honlapunkon (www.montiviz.hu)

Ehhez nincs szüksége másra, mint:

 • Partnerkódra, 

 • e-mail címre

 • és céges adatokra.

A regisztráció rövid időn belül hitelesítésre kerül, melyről e-mailben kap értesítést.

 1. Adja le rendelését

A regisztráción követően honlapunkon a partner kódja, és a hozzá tartozó jelszó megadásával 1-2 perc alatt továbbíthatja pontos rendelését - vagy akár hibabejelentését a Monti Ügyfélszolgálat számára. A megrendelésről ez esetben is visszaigazolást kap.

Rendszeres időközönkénti kiszállítás

Amennyiben szeretné, hogy ügyintézés nélkül, rendszeres időközönként szállítsunk ki egy fix mennyiséget az Ön részére, azt jelezheti ügyfélszolgálatunk felé. Ehhez nem kell mást tennie, mint elküldi írásos (e-mail) formában az alábbiakat:

 • partnerkódot,

 • elérhetőségét,

 • az átvevő elérhetőségét,

 • a szállítási címet,

 • a kért mennyiséget és

 • a szállítás gyakoriságát.

Szállító kollégánk ez alapján rendszeresen fogja vinni az ásványvizet a megadott címre mindaddig, míg ezt nem módosítaná.

Rendelés leadása magánszemélyeknek

Magánszemélyeknek a www.happywater.hu webshop felületünk áll rendelkezésére, ahol gyorsan és egyszerűen tudja betenni a kosarába a kívánt terméket, amit utalással vagy kártyás fizetéssel tud kiegyenlíteni, webáruház rendszerrel. A megrendelésről minden esetben visszaigazolást küldünk!

TOVÁBBI HÍREK
Hogyan teremtsünk pozitív vállalati légkört?
Hogyan teremtsünk pozitív vállalati légkört?
2023.12.08

Nem mindig könnyű kialakítani és fenntartani a munkahelyi kapcsolatokat, mivel időt és energiát igényelnek. Azonban az erőfeszítések megéri, mivel a pozitív munkahelyi kapcsolatok hozzájárulnak a közös célok eléréséhez és növelik a munkahelyi siker esélyeit.

Miért fontos a pozitív légkör a munkahelyen?
Miért fontos a pozitív légkör a munkahelyen?
2023.12.01

A munkahelyi kapcsolatoknak és légkörnek nagyobb hatása van a dolgozók közérzetére és teljesítményére, mint sokan gondolnák. Ha szilárd és jó kapcsolatokat ápolunk csapatunkkal, akkor örömmel fogunk munkába menni. Ez a pozitív érzés és hozzáállás munkahatékonyságunkon és teljesítményünkön is meglátszik.

Hogyan alkalmazkodjunk a téli időszámításhoz?
Hogyan alkalmazkodjunk a téli időszámításhoz?
2023.11.28

A tél már kopogtat az ajtónkon, a nappalok rövidek és zimankósak, az éjszakák hosszúak és hidegek. A téli hónapok - sokszor észrevétlenül - csökkentik motivációnkat, és megnehezíti az összpontosítást a munkára. Szerencsére egy kis odafigyeléssel, néhány apró “lifehack”-kel - vagyis apró trükkel - ellensúlyozni tudjuk a hideg hónapokkal járó nehézségeket.

Hogyan dolgozzunk munkaórák helyett az eredményekért?
Hogyan dolgozzunk munkaórák helyett az eredményekért?
2023.11.17

A munka eredményességének érdekében a vállalkozásoknak kizárólag arra kell koncentrálniuk, hogy az alkalmazottaknak milyen feladatokat kell elvégezniük és azt milyen minőségben kell tenniük. Ez az úgynevezett eredményközpontú munkakörnyezet alapja. Egyszerűen hangzik, nem igaz? A gyakorlatban egy kicsit bonyolultabb, de egy kis szemléletváltással gyorsan nagy lépéseket tehetünk az irányába.

Hogyan tegyük a tanulást a mindennapok részévé?
Hogyan tegyük a tanulást a mindennapok részévé?
2023.11.10

A modern vezetők hatásköre túlmutat a hagyományosan megszokottnál. Nemcsak a munkafolyamatokat és a projekteket kell irányítani, illetve kulcsfontosságú döntéseket hozni, hanem a csapat fejlődését is ösztönözni és támogatni kell. A munkavállalók ideje véges, de kritikus hiba lenne, ha nem tudnánk időt szakítani a tanulásra.

Élelmezési világnap - A víz élet, a víz élelem
Élelmezési világnap - A víz élet, a víz élelem
2023.10.13

Az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezetének kezdeményezésére hívták életre az Élelmezési Világnapot több, mint 50 éve. Az esemény célja, hogy felhívja a világ figyelmét arra, hogy világszerte közel 1 milliárd ember éhezik, miközben világ többi részén a túlsúllyal küzdenek. Idén az Élelmezési világnap reflektor fényében a minden élelmiszer mögött megbúvó felbecsülhetetlen értékű ivóvíz áll.