Hogyan rendelhet ballonos ásványvizet a legegyszerűbben?

2023.09.21

Rendelés leadásának a módja szerződéses Partnereinknek

Szeretnénk minél inkább megkönnyíteni a rendelésleadást és nyomonkövethetőbbé tenni a folyamatot, ezért többféle lehetőség közül választhatja ki a legoptimálisabbat:

Telefonos rendelés leadás

Szerződéses Partnereink megrendelését ügyfélszolgálatunk az alábbi számon tudja fogadni:

 • (06 1) 412-3717

A gyorsabb és pontosabb ügyintézés érdekében az alábbi adatokat kell előkészíteni:

 • “C”-vel kezdődő partner kód

 • Pontos szállítási cím

 • Rendelést leadó személy adatai

 • Átvevő személy adatai

 • Igény szerinti megrendelendő tételek

 • Kért kiszállítási periódus

Ezt követően egy automatikus visszaigazolás érkezik meg e-mail címére, amelyet akár a telefonhívás közben is egyeztethet kollégáinkkal. Ez tartalmazza a kiszállítás helyét, időpontját, valamint a megrendelt tételeket és mennyiségeket. 

Rendelés leadása e-mailen keresztül

Ügyfélszolgálatunk számára a rendeles@montiviz.hu email címre küldheti meg rendelését. A gyorsabb ügyintézés, és a pontatlanságok elkerülésének érdekében az alábbi adatokra nyílik majd szükség:

 • “C”-vel kezdődő partner kód,

 • a szállítási cím,

 • a megrendelő elérhetősége,

 • ha az átvevő eltér, akkor az ő elérhetősége,

 • a rendelés tételes felsorolása (ballonok száma, CO2 palack, csomag pohár stb.), illetve

 • jelezze felénk, ha az üres ballonok száma jelentősen eltér a megrendelt ballonok számától.

Munkatársaink feldolgozzák a rendelést, majd automatikus visszaigazolás kerül küldésre, a kiszállítás helyével, idejével és a rendelt mennyiséggel. Amennyiben ezt nem kapja meg, kérjük jelezze ügyfélszolgálatunk felé.

Weboldalunkon keresztül leadott megrendelés

A www.montiviz.hu oldalon néhány kattintással is leadhatja rendelését, ami a leggyorsabb, legkényelmesebb és legpontosabb megoldás. Hogyan működik?

 1. Regisztráljon a honlapunkon (www.montiviz.hu)

Ehhez nincs szüksége másra, mint:

 • Partnerkódra, 

 • e-mail címre

 • és céges adatokra.

A regisztráció rövid időn belül hitelesítésre kerül, melyről e-mailben kap értesítést.

 1. Adja le rendelését

A regisztráción követően honlapunkon a partner kódja, és a hozzá tartozó jelszó megadásával 1-2 perc alatt továbbíthatja pontos rendelését - vagy akár hibabejelentését a Monti Ügyfélszolgálat számára. A megrendelésről ez esetben is visszaigazolást kap.

Rendszeres időközönkénti kiszállítás

Amennyiben szeretné, hogy ügyintézés nélkül, rendszeres időközönként szállítsunk ki egy fix mennyiséget az Ön részére, azt jelezheti ügyfélszolgálatunk felé. Ehhez nem kell mást tennie, mint elküldi írásos (e-mail) formában az alábbiakat:

 • partnerkódot,

 • elérhetőségét,

 • az átvevő elérhetőségét,

 • a szállítási címet,

 • a kért mennyiséget és

 • a szállítás gyakoriságát.

Szállító kollégánk ez alapján rendszeresen fogja vinni az ásványvizet a megadott címre mindaddig, míg ezt nem módosítaná.

Rendelés leadása magánszemélyeknek

Magánszemélyeknek a www.happywater.hu webshop felületünk áll rendelkezésére, ahol gyorsan és egyszerűen tudja betenni a kosarába a kívánt terméket, amit utalással vagy kártyás fizetéssel tud kiegyenlíteni, webáruház rendszerrel. A megrendelésről minden esetben visszaigazolást küldünk!

TOVÁBBI HÍREK
Az alkalmazotti visszajelzések szerepe a szervezeti sikerben
Az alkalmazotti visszajelzések szerepe a szervezeti sikerben
2024.05.03

Az alkalmazotti visszajelzések létfontosságúak a sikeres szervezetek számára, hiszen segítik a folyamatos fejlődést és a kölcsönös növekedést. Ebben a teljes körű útmutatóban megvizsgáljuk az alkalmazotti visszajelzések jelentőségét, felfedezve annak sokoldalú előnyeit és az hatékony bevezetés legjobb gyakorlatait.

Montivíz újabb sikere a nemzetközi porondon
Montivíz újabb sikere a nemzetközi porondon
2024.04.08

Az ESQR (European Society for Quality Research) egy svájci szervezet, aminek a célja, hogy elősegítse a minőségtudatosságot azzal, hogy díjazza a legjobb gyakorlatokat, a kiválóságot és a technológiai innovációt világszerte. 2023-ban, Dubai-ban került sor az ESQR szakmai bizottsága által kiválasztott vállalkozások díjazására. Az eseményre a Montivíz is meghívást kapott a díj várományosaként.

Hogyan adjunk megfelelő visszajelzéseket az alkalmazottaknak
Hogyan adjunk megfelelő visszajelzéseket az alkalmazottaknak
2024.03.22

A hatékony visszajelzés-adás kulcsfontosságú a sikeres vezetés és az alkalmazottak fejlődése szempontjából. A jó visszajelzések nemcsak képet adnak az alkalmazottaknak a teljesítményükről, hanem elősegítik a fejlődést és motiválnak. A nem megfelelő visszajelzésekkel ellenben az ellentétes hatást érhetjük el, vagyis romboljuk vele a morált és a teljesítményt. Ezért fontos, hogy a menedzsment tisztában legyen azzal, hogyan kell hatékony és konstruktív visszajelzést adni a beosztottaknak.

Hogyan vedd elejét az úgynevezett ködös agynak?
Hogyan vedd elejét az úgynevezett ködös agynak?
2024.03.08

A "brain fog" egy mentális állapot, amikor nehéznek érezzük a koncentrációt, a memóriánk kihagy, és az egyszerűbb mindennapi tevékenységeket is jóval nehezebbnek találjuk. Bár az orvostudomány nem tekinti betegségnek, azonban fontos, hogy felismerjük és foglalkozzunk a megelőzésével. Néhány jó tanácsot gyűjtöttünk össze, amivel elkerülhetjük, hogy ködös aggyal ébredjünk.

Mi az agyi köd, és mi áll a hátterében?
Mi az agyi köd, és mi áll a hátterében?
2024.02.23

Valószínűleg legtöbbünk már megtapasztalta az úgynevezett “brain fog”, vagyis az agyi köd érzést, még ha nem is voltunk tudatában a dolognak. Az agyi köd egy zavaros érzés, amikor nem tudunk koncentrálni, kimerültnek érezzük magunkat, ugyanakkor még sem tudunk aludni vagy pihenni, illetve elfelejtünk dolgokat, vagy egyszerű hibákat, figyelmetlenségeket követünk el. Az agyi ködöt sok minden kiválthatja az alváshiánytól kezdve a hormonális változásokon át, az olyan egészségügyi problémákig, mint például a szorongás, vírusos megbetegedés és Lyme-kór. Bár nem betegségként tartják számon az agyi ködöt, mégis érdemes odafigyelni rá, és megelőzni.

Az introvertált munkavállalók megértése és támogatása a vállalati környezetben
Az introvertált munkavállalók megértése és támogatása a vállalati környezetben
2024.02.14

Az introvertált személyiséggel számtalan olyan pozitív tulajdonság társul, ami egy szervezet számára előnyös lehet. Azonban észrevétlenül bele ütközhetünk olyan nehézségekbe, amelyek hátráltatják a visszahozódó személyiségek kibontakozását a munkában. Viszont fontos, hogy erre ne negatívumként tekintsünk, hanem leküzdendő akadályként.