Ballonos víz otthonra is, megéri nekem?

2020.11.12

Biztos mindenki találkozott már ballonos vízzel irodában vagy ügyintézés közben. A munkahelyen nagyon egyszerűnek és kényelmesnek bizonyul a ballonos ásványvíz. Arra viszont már kevesen gondolnak, hogy ugyanolyan praktikus tud lenni otthonunkban is. Eloszlatjuk a tévhiteket, amik a ballonos ásványvízzel kapcsolatban lehetnek! Miért ne élveznéd a Monti vizet home office-ban is?ballonos víz otthonra

Tévhit: Bonyolult megrendelni, az irodában is külön ember foglalkozik vele!

Elég csak ellátogatni webshopunkba, megnézni ajánlatunkat, és néhány kattintással már házhoz is rendelheted, ami akár másnap meg is érkezhet egyenesen otthonodba. 

Tévhit: Biztos sokkal drágább a ballonos víz, mintha PET palackos ásványvizet vennék, és még szállítási költség is van!

Termékeinket díjmentesen házhoz szállítjuk, így még az ásványvizes zsugorok hazacipelését is megspóroljuk. Elsőre nagyobb beruházásnak tűnhet, de a betétdíjat egyszer kell csak kifizetni. Az ásványvíz literenkénti ára pedig nem magasabb, mint a boltokban kapható középárkategóriás ásványvizeké. Ugyanakkor a Monti természetes ásványvíz magas minőséget képvisel, és házhoz is szállítja a vizet.

Tévhit: Előbb fog megromlani a víz, mint hogy elfogyna!

Ballonjainkba zárt rendszeren keresztül kristálytiszta ásványvizet töltünk a legmagasabb higiéniai elvárásoknak megfelelően. Kiszállítás során is maximálisan odafigyelünk, hogy az ásványvíz megőrizze minőségét. Ballonjaink speciális szeleppel vannak ellátva, amelyek felbontás után is megakadályozzák, hogy szennyező anyag kerüljön a vízbe, így garantálva a minőségét és a finom ízét.

Tévhit: A ballonok is műanyagból vannak, semmivel se környezettudatosabb!

Az egyik legnagyobb probléma a PET palackokkal, hogy azok alig fele kerül csak újrahasznosításra. A maradék jó esetben a kommunális hulladék között végzi, de túl gyakran előfordul, hogy végül a tengerekben landol. Ezzel szemben a Montivíznél gondoskodunk a ballonokról. Az üres ballonokat monostorapáti üzemünkbe szállítjuk, ahol az ép ballonokat újratöltjük. A hibásakat pedig teljes mértékben újrahasznosítjuk. Egy-egy ballon körülbelül 60 újratöltés után kerül újrahasznosításra.

19 ballonos víz otthonra

Tévhit: Túl nehezek a ballonok és biztos nehéz őket felszerelni is

Mi egyenesen otthonodba visszük a vizet. Egyszerűbb, mint akár egy zsugor vizet hazavinni. Felszerelni se bonyolult, a külső fóliát le kell húzni, és ráemelni a vízadagolóra, vagy ráilleszteni a kézi pumpát. Attól se kell félni, hogy közben kifolyna a víz, ballonjainkat szeleppel is ellátjuk a maximális kényelem érdekében. 

Tévhit: Víz-víz, mindegy melyik ásványvizet iszom. 

Az ásványvizek nem csak ízükben térhetnek el egymástól, hanem ásványianyag-tartalmukban is, nem mindegy melyiket fogyasztjuk. A Montivíz kiegyensúlyozott ásványianyag-tartalmának köszönhetően selymes és finom ízű. A Káli-medencében felszínre törő karsztvizet érintetlenül töltjük ballonjainkba, így megőrizve annak frissességét és minőségét. Ha fontos neked az egészséged és a víz íze, válassz minőségi Montivizet

Már csak egy kérdés maradhatott a végére! Bubis vagy nem bubis vizet kérsz?

Legtöbb gépünk a hideg ásványvíz mellett frissítő szódavíz funkcióval is rendelkezésedre áll. Ha teázni támad kedved, akkor a vízforralóval se kell bajlódni, forró vizes funkcióval is rendelkeznek vízadagolóink.

Nem kaptál minden kérdésedre választ?

Fordulj hozzánk bizalommal, minden kérdésedre választ adunk. Élvezd otthonodban is a kényelmet, és válaszd a selymes ízű Monti ásványvizet! Nem csak magadat kényeztetheted vele, hanem hozzájárulsz egy fenntarthatóbb jövőhöz is, neked csak néhány kattintásba kerül. Kérj egyedi ajánlatot még ma!

ballonos vízadagoló otthonra

TOVÁBBI HÍREK
Montivíz újabb sikerre a nemzetkőzi porondon
Montivíz újabb sikerre a nemzetkőzi porondon
2024.04.08

Az ESQR (European Society for Quality Research) egy svájci szervezet, aminek a célja, hogy elősegítse a minőségtudatosságot azzal, hogy díjazza a legjobb gyakorlatokat, a kiválóságot és a technológiai innovációt világszerte. 2023-ban a Dubai-ban került sor az ESQR szakmai bizottsága által kiválasztott vállalkozások díjazására. Az eseményre a Montivíz is meghívást kapott a díjvárományosaként.

Hogyan adjunk megfelelő visszajelzéseket az alkalmazottaknak
Hogyan adjunk megfelelő visszajelzéseket az alkalmazottaknak
2024.03.22

A hatékony visszajelzés-adás kulcsfontosságú a sikeres vezetés és az alkalmazottak fejlődése szempontjából. A jó visszajelzések nemcsak képet adnak az alkalmazottaknak a teljesítményükről, hanem elősegítik a fejlődést és motiválnak. A nem megfelelő visszajelzésekkel ellenben az ellentétes hatást érhetjük el, vagyis romboljuk vele a morált és a teljesítményt. Ezért fontos, hogy a menedzsment tisztában legyen azzal, hogyan kell hatékony és konstruktív visszajelzést adni a beosztottaknak.

Hogyan vedd elejét az úgynevezett ködös agynak?
Hogyan vedd elejét az úgynevezett ködös agynak?
2024.03.08

A "brain fog" egy mentális állapot, amikor nehéznek érezzük a koncentrációt, a memóriánk kihagy, és az egyszerűbb mindennapi tevékenységeket is jóval nehezebbnek találjuk. Bár az orvostudomány nem tekinti betegségnek, azonban fontos, hogy felismerjük és foglalkozzunk a megelőzésével. Néhány jó tanácsot gyűjtöttünk össze, amivel elkerülhetjük, hogy ködös aggyal ébredjünk.

Mi az agyi köd, és mi áll a hátterében?
Mi az agyi köd, és mi áll a hátterében?
2024.02.23

Valószínűleg legtöbbünk már megtapasztalta az úgynevezett “brain fog”, vagyis az agyi köd érzést, még ha nem is voltunk tudatában a dolognak. Az agyi köd egy zavaros érzés, amikor nem tudunk koncentrálni, kimerültnek érezzük magunkat, ugyanakkor még sem tudunk aludni vagy pihenni, illetve elfelejtünk dolgokat, vagy egyszerű hibákat, figyelmetlenségeket követünk el. Az agyi ködöt sok minden kiválthatja az alváshiánytól kezdve a hormonális változásokon át, az olyan egészségügyi problémákig, mint például a szorongás, vírusos megbetegedés és Lyme-kór. Bár nem betegségként tartják számon az agyi ködöt, mégis érdemes odafigyelni rá, és megelőzni.

Az introvertált munkavállalók megértése és támogatása a vállalati környezetben
Az introvertált munkavállalók megértése és támogatása a vállalati környezetben
2024.02.14

Az introvertált személyiséggel számtalan olyan pozitív tulajdonság társul, ami egy szervezet számára előnyös lehet. Azonban észrevétlenül bele ütközhetünk olyan nehézségekbe, amelyek hátráltatják a visszahozódó személyiségek kibontakozását a munkában. Viszont fontos, hogy erre ne negatívumként tekintsünk, hanem leküzdendő akadályként.

Mikroplasztik, a láthatatlan ellenség, ami mindenhol ott van
Mikroplasztik, a láthatatlan ellenség, ami mindenhol ott van
2024.02.02

A mikroplasztik jelenség környezetvédelmi és egészségügyi szempontból egyaránt komoly aggodalomra ad okot. A mikroműanyag szó szerint körülvesz minket: jelen van a vizekben - az ivóvízben is -, a talajban és levegőben. A tápláléklánc alján elhelyezkedő élőlények gyakran összekeverik a tápanyaggal a szabad szemmel sokszor láthatatlan részecskék, amelyek így bejutnak a táplálékláncba. A probléma újdonsága miatt még nincsenek kutatások a mikroplasztik hosszútávú hatásáról, viszont az már most is jól látszik, hogy egészségünkre és környezetünkre egyaránt ártalmas.