Hálózati vízadagoló vs. ballonos ásványvíz
2020.05.21
Hideg/meleg/szénsavas víz egy gombnyomásra
Egy ideális világban mindent megkaphatunk várakozás nélkül. Ha csak egy gombnyomás választ el a hideg szódától vagy a forró teától, akkor egy kicsit közelebb kerülhetünk ehhez az ideális világhoz. Mind a ballonos vízadagolók, mind pedig a hálózati automaták képesek erre, de nézzük meg pontosan, hogyan is működnek ezek.
Ballonos vízadagoló
A legnagyobb előnye a ballonos vízadagolónak, hogy segítségével egészséges, természetes ásványvizet fogyaszthatsz. A ballonos ásványvíz környezettudatos megoldás, hiszen a ballonokat kiürülés után mindig újratöltjük, így nem keletkezik műanyaghulladék.
Hideg, forró és szénsavas vizet egyaránt lehet adagolni vele, de ha nem szereted a hideg vagy a szénsavas vizet, akkor egyszerűbb hideg/forró vagy hideg/szobahőmérsékletű gépek is rendelkezésre állnak.
A Montivíz ballonos vízadagoló automatáinak többsége rejtett kifolyócsővel ellátott, ez azt jelenti, hogy nem lehet megérinteni a víz forrását, így sokkal higiénikusabb a használata.
A Monti ballonos ásványvizet munkatársaink kiszállítják, a gépeket folyamatosan karbantartják.
Hálózati vízadagoló
Ha hálózati vízadagolót használsz, akkor le kell mondanod a kiváló monostorapáti ásványvíz fogyasztásáról, hiszen ezt a gépet az ivóvízhálózatra lehet csatlakoztatni. Ugyanakkor segítségével nem ugyanazt a csapvizet fogyaszthatod, mintha csak a csapból a pohárba töltenéd. Ezek a vízadagolók különleges szűrővel vannak ellátva, ami kiszűri a fertőtlenítés hatására keletkező kellemetlen ízeket és az ivóvízhálózatban esetlegesen előforduló szennyeződéseket.
Ezek a gépek is képesek hideg, forró és szénsavas víz adagolására, ráadásul nagyon elegáns megjelenésűek is.
Bármelyik megoldást is választod, a Montivíz munkatársai készséggel telepítik munkahelyedre a vízadagoló automatákat, és a fertőtlenítő eljárásnak köszönhetően gondoskodnak arról, hogy mindig tiszta, egészséges vizet fogyassz.
TOVÁBBI HÍREK

Hogyan teremtsünk pozitív vállalati légkört?
2023.12.08Nem mindig könnyű kialakítani és fenntartani a munkahelyi kapcsolatokat, mivel időt és energiát igényelnek. Azonban az erőfeszítések megéri, mivel a pozitív munkahelyi kapcsolatok hozzájárulnak a közös célok eléréséhez és növelik a munkahelyi siker esélyeit.

Miért fontos a pozitív légkör a munkahelyen?
2023.12.01A munkahelyi kapcsolatoknak és légkörnek nagyobb hatása van a dolgozók közérzetére és teljesítményére, mint sokan gondolnák. Ha szilárd és jó kapcsolatokat ápolunk csapatunkkal, akkor örömmel fogunk munkába menni. Ez a pozitív érzés és hozzáállás munkahatékonyságunkon és teljesítményünkön is meglátszik.

Hogyan alkalmazkodjunk a téli időszámításhoz?
2023.11.28A tél már kopogtat az ajtónkon, a nappalok rövidek és zimankósak, az éjszakák hosszúak és hidegek. A téli hónapok - sokszor észrevétlenül - csökkentik motivációnkat, és megnehezíti az összpontosítást a munkára. Szerencsére egy kis odafigyeléssel, néhány apró “lifehack”-kel - vagyis apró trükkel - ellensúlyozni tudjuk a hideg hónapokkal járó nehézségeket.

Hogyan dolgozzunk munkaórák helyett az eredményekért?
2023.11.17A munka eredményességének érdekében a vállalkozásoknak kizárólag arra kell koncentrálniuk, hogy az alkalmazottaknak milyen feladatokat kell elvégezniük és azt milyen minőségben kell tenniük. Ez az úgynevezett eredményközpontú munkakörnyezet alapja. Egyszerűen hangzik, nem igaz? A gyakorlatban egy kicsit bonyolultabb, de egy kis szemléletváltással gyorsan nagy lépéseket tehetünk az irányába.

Hogyan tegyük a tanulást a mindennapok részévé?
2023.11.10A modern vezetők hatásköre túlmutat a hagyományosan megszokottnál. Nemcsak a munkafolyamatokat és a projekteket kell irányítani, illetve kulcsfontosságú döntéseket hozni, hanem a csapat fejlődését is ösztönözni és támogatni kell. A munkavállalók ideje véges, de kritikus hiba lenne, ha nem tudnánk időt szakítani a tanulásra.

Élelmezési világnap - A víz élet, a víz élelem
2023.10.13Az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezetének kezdeményezésére hívták életre az Élelmezési Világnapot több, mint 50 éve. Az esemény célja, hogy felhívja a világ figyelmét arra, hogy világszerte közel 1 milliárd ember éhezik, miközben világ többi részén a túlsúllyal küzdenek. Idén az Élelmezési világnap reflektor fényében a minden élelmiszer mögött megbúvó felbecsülhetetlen értékű ivóvíz áll.