Hálózati vízadagoló vs. ballonos ásványvíz

2020.05.21

Hideg/meleg/szénsavas víz egy gombnyomásra

Egy ideális világban mindent megkaphatunk várakozás nélkül. Ha csak egy gombnyomás választ el a hideg szódától vagy a forró teától, akkor egy kicsit közelebb kerülhetünk ehhez az ideális világhoz. Mind a ballonos vízadagolók, mind pedig a hálózati automaták képesek erre, de nézzük meg pontosan, hogyan is működnek ezek.

Ballonos vízadagoló

A legnagyobb előnye a ballonos vízadagolónak, hogy segítségével egészséges, természetes ásványvizet fogyaszthatsz. A ballonos ásványvíz környezettudatos megoldás, hiszen a ballonokat kiürülés után mindig újratöltjük, így nem keletkezik műanyaghulladék.

Hideg, forró és szénsavas vizet egyaránt lehet adagolni vele, de ha nem szereted a hideg vagy a szénsavas vizet, akkor egyszerűbb hideg/forró vagy hideg/szobahőmérsékletű gépek is rendelkezésre állnak.

A Montivíz ballonos vízadagoló automatáinak többsége rejtett kifolyócsővel ellátott, ez azt jelenti, hogy nem lehet megérinteni a víz forrását, így sokkal higiénikusabb a használata.

A Monti ballonos ásványvizet munkatársaink kiszállítják, a gépeket folyamatosan karbantartják.

Hálózati vízadagoló

Ha hálózati vízadagolót használsz, akkor le kell mondanod a kiváló monostorapáti ásványvíz fogyasztásáról, hiszen ezt a gépet az ivóvízhálózatra lehet csatlakoztatni. Ugyanakkor segítségével nem ugyanazt a csapvizet fogyaszthatod, mintha csak a csapból a pohárba töltenéd. Ezek a vízadagolók különleges szűrővel vannak ellátva, ami kiszűri a fertőtlenítés hatására keletkező kellemetlen ízeket és az ivóvízhálózatban esetlegesen előforduló szennyeződéseket.

Ezek a gépek is képesek hideg, forró és szénsavas víz adagolására, ráadásul nagyon elegáns megjelenésűek is.

Bármelyik megoldást is választod, a Montivíz munkatársai készséggel telepítik munkahelyedre a vízadagoló automatákat, és a fertőtlenítő eljárásnak köszönhetően gondoskodnak arról, hogy mindig tiszta, egészséges vizet fogyassz.

 

TOVÁBBI HÍREK
Hogyan adjunk megfelelő visszajelzéseket az alkalmazottaknak
Hogyan adjunk megfelelő visszajelzéseket az alkalmazottaknak
2024.03.22

A hatékony visszajelzés-adás kulcsfontosságú a sikeres vezetés és az alkalmazottak fejlődése szempontjából. A jó visszajelzések nemcsak képet adnak az alkalmazottaknak a teljesítményükről, hanem elősegítik a fejlődést és motiválnak. A nem megfelelő visszajelzésekkel ellenben az ellentétes hatást érhetjük el, vagyis romboljuk vele a morált és a teljesítményt. Ezért fontos, hogy a menedzsment tisztában legyen azzal, hogyan kell hatékony és konstruktív visszajelzést adni a beosztottaknak.

Hogyan vedd elejét az úgynevezett ködös agynak?
Hogyan vedd elejét az úgynevezett ködös agynak?
2024.03.08

A "brain fog" egy mentális állapot, amikor nehéznek érezzük a koncentrációt, a memóriánk kihagy, és az egyszerűbb mindennapi tevékenységeket is jóval nehezebbnek találjuk. Bár az orvostudomány nem tekinti betegségnek, azonban fontos, hogy felismerjük és foglalkozzunk a megelőzésével. Néhány jó tanácsot gyűjtöttünk össze, amivel elkerülhetjük, hogy ködös aggyal ébredjünk.

Mi az agyi köd, és mi áll a hátterében?
Mi az agyi köd, és mi áll a hátterében?
2024.02.23

Valószínűleg legtöbbünk már megtapasztalta az úgynevezett “brain fog”, vagyis az agyi köd érzést, még ha nem is voltunk tudatában a dolognak. Az agyi köd egy zavaros érzés, amikor nem tudunk koncentrálni, kimerültnek érezzük magunkat, ugyanakkor még sem tudunk aludni vagy pihenni, illetve elfelejtünk dolgokat, vagy egyszerű hibákat, figyelmetlenségeket követünk el. Az agyi ködöt sok minden kiválthatja az alváshiánytól kezdve a hormonális változásokon át, az olyan egészségügyi problémákig, mint például a szorongás, vírusos megbetegedés és Lyme-kór. Bár nem betegségként tartják számon az agyi ködöt, mégis érdemes odafigyelni rá, és megelőzni.

Az introvertált munkavállalók megértése és támogatása a vállalati környezetben
Az introvertált munkavállalók megértése és támogatása a vállalati környezetben
2024.02.14

Az introvertált személyiséggel számtalan olyan pozitív tulajdonság társul, ami egy szervezet számára előnyös lehet. Azonban észrevétlenül bele ütközhetünk olyan nehézségekbe, amelyek hátráltatják a visszahozódó személyiségek kibontakozását a munkában. Viszont fontos, hogy erre ne negatívumként tekintsünk, hanem leküzdendő akadályként.

Mikroplasztik, a láthatatlan ellenség, ami mindenhol ott van
Mikroplasztik, a láthatatlan ellenség, ami mindenhol ott van
2024.02.02

A mikroplasztik jelenség környezetvédelmi és egészségügyi szempontból egyaránt komoly aggodalomra ad okot. A mikroműanyag szó szerint körülvesz minket: jelen van a vizekben - az ivóvízben is -, a talajban és levegőben. A tápláléklánc alján elhelyezkedő élőlények gyakran összekeverik a tápanyaggal a szabad szemmel sokszor láthatatlan részecskék, amelyek így bejutnak a táplálékláncba. A probléma újdonsága miatt még nincsenek kutatások a mikroplasztik hosszútávú hatásáról, viszont az már most is jól látszik, hogy egészségünkre és környezetünkre egyaránt ártalmas.

Tények és tévhitek az introvertált munkavállalókkal kapcsolatban
Tények és tévhitek az introvertált munkavállalókkal kapcsolatban
2024.01.23

Bár mindenki saját és egyedi személyiséggel rendelkezik, az introvertált munkavállalók számos azonos személyiség jeggyel és tulajdonsággal bírnak. A köztudat legtöbbször a negatív aspektusait emeli ki, ami alapján az introváltakat visszahúzódó, csendes, félénk és szorongó emberekkel azonosítják. Azonban ez távol áll a valóságtól. Az introvertált munkavállalók rengeteg potenciállal rendelkeznek.