Hogyan járul hozzá a KKV sikeréhez a vízadagoló?

2021.11.03

Legyen szó kis- vagy nagyvállalkozásról, a legfontosabb elem minden esetben az ember. Az dolgozók adják a vállalkozás szívét és lelkét, illetve mozgatják a fogaskereket, hogy az ügyfelek vagy vendégek elvárásait túl szárnyalják. Mindent megteszel értük? A csúcsteljesítmény érdekében a legfontosabb, hogy biztosítsuk az alkalmazottak egészségét és jóllétét. Hogyan teheted meg? Biztosítsd az alapokat egy teljesen más szinten!

vízadagoló vállalkozás

Hogyan segíti vállalkozásodat egy vízadagoló?

Köztudott tény, hogy egészséges és elégedett munkavállaló időben jelenik meg a munkahelyen, hatékonyan és kreatívan végzi munkáját, amivel hozzájárul a vállalat fejlődéséhez. Ehhez pedig egy vízadagoló nagymértékben hozzájárul.

Egészség és elégedettség

A dehidratáció jelentősen csökkenti a koncentrációt, a produktivitást és az energiaszintet. Egy vízadagoló mellett elképzelhetetlen, hogy bárki is dehidratált legyen. A vízadagoló emlékezteti a dolgozókat a vízivásra. A selymes ízű ásványvíz pedig ösztönzően hat, hogy gyakrabban igyanak vizet.

Közösségépítés

A vízadagoló egy találkozási pont az irodában, ahol pozíciótól függetlenül összefutnak a dolgozók és váltanak egy-két kedves szót egymással. A rövid, kötetlen beszélgetések segítenek abban, hogy a dolgozók jobban megismerjék egymást és személyesebb legyen a kapcsolatuk egymással, vagyis otthonosabban érezzék magukat a munkahelyen is.

Csökkenti a költségeket

2019-ben Magyarországon a munkavállalók összesen közel 9 millió napot töltöttek betegszabadságon, ami összesen 81 milliárd forint költséget jelentett a munkáltatók számára. Az egy betegszabadságra jutó költség átlagosan 9.167 forint. A Monti természetes ásványvíz hozzájárul a dolgozók egészségéhez, ezáltal betegszabadságok számának csökkenéséhez.

A munkavédelmi törvények a munkáltatót védőital biztosítására kötelezik. A Montivíz szolgáltatásával egyszerre biztosíthatod a hideg és meleg védőitalt a munkavállalók számára, miközben adómentesen elszámolhatod. A védőitalokról részletesebben a linkre kattintva olvashatsz.

Higiénia

Az egészség megőrzéséhez nem csak selymes ízű ásványvizünkkel járulhatsz hozzá. Kedvezményesen juthatsz hozzá a Monti higiéniás termékcsaládhoz, amit szintén díjmentesen házhoz szállítunk.

monti higiénia

Ügyfélélmény

A vízadagolókkal nemcsak a dolgozók elégedettségét növelheted, hanem az ügyfelekét is. A várakozó vendégek, ügyfelek és partnerek selymes ízű ásványvízzel, forró teával vagy kávéval olthatják szomjukat. Ami nem csak a várakozást teszi kellemesebbé, hanem egy remek lehetőséget biztosít számunkra, hogy szóba elegyedjünk ügyfeleinkkel és megalapozzuk a jó ügyfélkapcsolatot.

Zöldebb, fenntarthatóbb

Egy lépést tehetsz a Montivízzel a fenntartható, zöld munkahely felé, ami napjainkban már-már elvárásnak számít. A Montivíz számára kiemelten fontos környezetünk és természeti kincseink megóvása. Gondoskodunk helyetted a műanyaghulladékról, amivel csökkentheted vállalkozásod környezeti lábnyomát. Minden ballon utóéletéről gondoskodunk.

  • Recycle, azaz újrahasználjuk: Az ép ballonokat megfelelő fertőtlenítés után újra töltjük. A ballonok átlagos élettartalma 60 újratöltés.

  • Recycle, azaz újrahasznosítjuk: A hibás ballonok teljes újrahasznosításáról gondoskodunk.

  • Reduce, azaz csökkentjük: Számottevően csökkentjük a műanyag fogyasztást. Egy 19 literes ballon 12 darab 1,5 literes ásványvizes palackot vált ki.

zöld vállalkozás

Minőség, kedvező áron

Ugyanazért az árért, amiért a kereskedelmi forgalomban egy jobb minőségű palackozott vizet vásárolhatsz, a Montivíznél ennél jóval többet kapsz. A prémium minőségi ásványvíz mellé egy professzionális szolgáltatásban is részesülsz, ami tartalmazza az ásványvíz díjmentes házhozszállítását, a gépek üzembe helyezését és rendszeres karbantartását, valamint a szerviz szolgálatot.

Kényelem és rugalmasság

Élvezd a vízadagoló bérléssel járó előnyöket és kényelmet! A Monti csapata díjmentesen házhoz viszi és üzembe is helyezi a vízadagolót. Neked csak a rendelést kell leadnod. Ha pedig a rendelés leadásával sem szeretnél időt tölteni, rendszeres szállításra is feliratkozhatsz. 

Megbízhatóság

A vízadagolókat ütemezett karbantartás keretein belül félévente elszállítjuk és egy másik, teljesen felújított víz automatát helyezünk ki helyette, hogy egy pillanatra se maradjon víz nélkül.

 

Gépeink meghibásodása esetén szervizes kollégáink haladéktalanul, de legkésőbb 48 órán belül a helyszínre sietnek és elvégzik a szükséges javítási munkákat. Ha a javítás a helyszínen nem oldható meg, a meghibásodott gépet lecseréljük.  

ballonos vízadagoló vállalkozás

Hazai értékek

A Monti természetes ásványvíz a mesés szépségű Balaton-felvidéken fekvő Káli-medencében tör felszínre, amit Monostorapáti üzemünkben érintetlenül zárjuk ballonjainkba. A Montivíz Zrt. több, mint 20 éve kezdte pályafutását hazai családi vállalkozásként, aminek szellemét napjainkban is őrzi. Támogasd te is a hazait!

Kisvállalkozásokra szabva

A Montivíz számára ugyanolyan fontos egy létszám tekintetében kicsinek számító vállalkozás, mint egy több ezer főt foglalkoztató cég. Ezért egy új csomagajánlatot állítottunk össze, ami ideális választás 5-6 főt foglalkoztató vállalkozások, orvosi rendelők, kozmetikai vagy fodrász szalonok számára.

Tekintsd meg legújabb, kis vállalkozásokra szabott konstrunkciónkat!

 

TOVÁBBI HÍREK
Hogyan adjunk megfelelő visszajelzéseket az alkalmazottaknak
Hogyan adjunk megfelelő visszajelzéseket az alkalmazottaknak
2024.03.22

A hatékony visszajelzés-adás kulcsfontosságú a sikeres vezetés és az alkalmazottak fejlődése szempontjából. A jó visszajelzések nemcsak képet adnak az alkalmazottaknak a teljesítményükről, hanem elősegítik a fejlődést és motiválnak. A nem megfelelő visszajelzésekkel ellenben az ellentétes hatást érhetjük el, vagyis romboljuk vele a morált és a teljesítményt. Ezért fontos, hogy a menedzsment tisztában legyen azzal, hogyan kell hatékony és konstruktív visszajelzést adni a beosztottaknak.

Hogyan vedd elejét az úgynevezett ködös agynak?
Hogyan vedd elejét az úgynevezett ködös agynak?
2024.03.08

A "brain fog" egy mentális állapot, amikor nehéznek érezzük a koncentrációt, a memóriánk kihagy, és az egyszerűbb mindennapi tevékenységeket is jóval nehezebbnek találjuk. Bár az orvostudomány nem tekinti betegségnek, azonban fontos, hogy felismerjük és foglalkozzunk a megelőzésével. Néhány jó tanácsot gyűjtöttünk össze, amivel elkerülhetjük, hogy ködös aggyal ébredjünk.

Mi az agyi köd, és mi áll a hátterében?
Mi az agyi köd, és mi áll a hátterében?
2024.02.23

Valószínűleg legtöbbünk már megtapasztalta az úgynevezett “brain fog”, vagyis az agyi köd érzést, még ha nem is voltunk tudatában a dolognak. Az agyi köd egy zavaros érzés, amikor nem tudunk koncentrálni, kimerültnek érezzük magunkat, ugyanakkor még sem tudunk aludni vagy pihenni, illetve elfelejtünk dolgokat, vagy egyszerű hibákat, figyelmetlenségeket követünk el. Az agyi ködöt sok minden kiválthatja az alváshiánytól kezdve a hormonális változásokon át, az olyan egészségügyi problémákig, mint például a szorongás, vírusos megbetegedés és Lyme-kór. Bár nem betegségként tartják számon az agyi ködöt, mégis érdemes odafigyelni rá, és megelőzni.

Az introvertált munkavállalók megértése és támogatása a vállalati környezetben
Az introvertált munkavállalók megértése és támogatása a vállalati környezetben
2024.02.14

Az introvertált személyiséggel számtalan olyan pozitív tulajdonság társul, ami egy szervezet számára előnyös lehet. Azonban észrevétlenül bele ütközhetünk olyan nehézségekbe, amelyek hátráltatják a visszahozódó személyiségek kibontakozását a munkában. Viszont fontos, hogy erre ne negatívumként tekintsünk, hanem leküzdendő akadályként.

Mikroplasztik, a láthatatlan ellenség, ami mindenhol ott van
Mikroplasztik, a láthatatlan ellenség, ami mindenhol ott van
2024.02.02

A mikroplasztik jelenség környezetvédelmi és egészségügyi szempontból egyaránt komoly aggodalomra ad okot. A mikroműanyag szó szerint körülvesz minket: jelen van a vizekben - az ivóvízben is -, a talajban és levegőben. A tápláléklánc alján elhelyezkedő élőlények gyakran összekeverik a tápanyaggal a szabad szemmel sokszor láthatatlan részecskék, amelyek így bejutnak a táplálékláncba. A probléma újdonsága miatt még nincsenek kutatások a mikroplasztik hosszútávú hatásáról, viszont az már most is jól látszik, hogy egészségünkre és környezetünkre egyaránt ártalmas.

Tények és tévhitek az introvertált munkavállalókkal kapcsolatban
Tények és tévhitek az introvertált munkavállalókkal kapcsolatban
2024.01.23

Bár mindenki saját és egyedi személyiséggel rendelkezik, az introvertált munkavállalók számos azonos személyiség jeggyel és tulajdonsággal bírnak. A köztudat legtöbbször a negatív aspektusait emeli ki, ami alapján az introváltakat visszahúzódó, csendes, félénk és szorongó emberekkel azonosítják. Azonban ez távol áll a valóságtól. Az introvertált munkavállalók rengeteg potenciállal rendelkeznek.