Hogyan járul hozzá a KKV sikeréhez a vízadagoló?

2021.11.03

Legyen szó kis- vagy nagyvállalkozásról, a legfontosabb elem minden esetben az ember. Az dolgozók adják a vállalkozás szívét és lelkét, illetve mozgatják a fogaskereket, hogy az ügyfelek vagy vendégek elvárásait túl szárnyalják. Mindent megteszel értük? A csúcsteljesítmény érdekében a legfontosabb, hogy biztosítsuk az alkalmazottak egészségét és jóllétét. Hogyan teheted meg? Biztosítsd az alapokat egy teljesen más szinten!

vízadagoló vállalkozás

Hogyan segíti vállalkozásodat egy vízadagoló?

Köztudott tény, hogy egészséges és elégedett munkavállaló időben jelenik meg a munkahelyen, hatékonyan és kreatívan végzi munkáját, amivel hozzájárul a vállalat fejlődéséhez. Ehhez pedig egy vízadagoló nagymértékben hozzájárul.

Egészség és elégedettség

A dehidratáció jelentősen csökkenti a koncentrációt, a produktivitást és az energiaszintet. Egy vízadagoló mellett elképzelhetetlen, hogy bárki is dehidratált legyen. A vízadagoló emlékezteti a dolgozókat a vízivásra. A selymes ízű ásványvíz pedig ösztönzően hat, hogy gyakrabban igyanak vizet.

Közösségépítés

A vízadagoló egy találkozási pont az irodában, ahol pozíciótól függetlenül összefutnak a dolgozók és váltanak egy-két kedves szót egymással. A rövid, kötetlen beszélgetések segítenek abban, hogy a dolgozók jobban megismerjék egymást és személyesebb legyen a kapcsolatuk egymással, vagyis otthonosabban érezzék magukat a munkahelyen is.

Csökkenti a költségeket

2019-ben Magyarországon a munkavállalók összesen közel 9 millió napot töltöttek betegszabadságon, ami összesen 81 milliárd forint költséget jelentett a munkáltatók számára. Az egy betegszabadságra jutó költség átlagosan 9.167 forint. A Monti természetes ásványvíz hozzájárul a dolgozók egészségéhez, ezáltal betegszabadságok számának csökkenéséhez.

A munkavédelmi törvények a munkáltatót védőital biztosítására kötelezik. A Montivíz szolgáltatásával egyszerre biztosíthatod a hideg és meleg védőitalt a munkavállalók számára, miközben adómentesen elszámolhatod. A védőitalokról részletesebben a linkre kattintva olvashatsz.

Higiénia

Az egészség megőrzéséhez nem csak selymes ízű ásványvizünkkel járulhatsz hozzá. Kedvezményesen juthatsz hozzá a Monti higiéniás termékcsaládhoz, amit szintén díjmentesen házhoz szállítunk.

monti higiénia

Ügyfélélmény

A vízadagolókkal nemcsak a dolgozók elégedettségét növelheted, hanem az ügyfelekét is. A várakozó vendégek, ügyfelek és partnerek selymes ízű ásványvízzel, forró teával vagy kávéval olthatják szomjukat. Ami nem csak a várakozást teszi kellemesebbé, hanem egy remek lehetőséget biztosít számunkra, hogy szóba elegyedjünk ügyfeleinkkel és megalapozzuk a jó ügyfélkapcsolatot.

Zöldebb, fenntarthatóbb

Egy lépést tehetsz a Montivízzel a fenntartható, zöld munkahely felé, ami napjainkban már-már elvárásnak számít. A Montivíz számára kiemelten fontos környezetünk és természeti kincseink megóvása. Gondoskodunk helyetted a műanyaghulladékról, amivel csökkentheted vállalkozásod környezeti lábnyomát. Minden ballon utóéletéről gondoskodunk.

  • Recycle, azaz újrahasználjuk: Az ép ballonokat megfelelő fertőtlenítés után újra töltjük. A ballonok átlagos élettartalma 60 újratöltés.

  • Recycle, azaz újrahasznosítjuk: A hibás ballonok teljes újrahasznosításáról gondoskodunk.

  • Reduce, azaz csökkentjük: Számottevően csökkentjük a műanyag fogyasztást. Egy 19 literes ballon 12 darab 1,5 literes ásványvizes palackot vált ki.

zöld vállalkozás

Minőség, kedvező áron

Ugyanazért az árért, amiért a kereskedelmi forgalomban egy jobb minőségű palackozott vizet vásárolhatsz, a Montivíznél ennél jóval többet kapsz. A prémium minőségi ásványvíz mellé egy professzionális szolgáltatásban is részesülsz, ami tartalmazza az ásványvíz díjmentes házhozszállítását, a gépek üzembe helyezését és rendszeres karbantartását, valamint a szerviz szolgálatot.

Kényelem és rugalmasság

Élvezd a vízadagoló bérléssel járó előnyöket és kényelmet! A Monti csapata díjmentesen házhoz viszi és üzembe is helyezi a vízadagolót. Neked csak a rendelést kell leadnod. Ha pedig a rendelés leadásával sem szeretnél időt tölteni, rendszeres szállításra is feliratkozhatsz. 

Megbízhatóság

A vízadagolókat ütemezett karbantartás keretein belül félévente elszállítjuk és egy másik, teljesen felújított víz automatát helyezünk ki helyette, hogy egy pillanatra se maradjon víz nélkül.

 

Gépeink meghibásodása esetén szervizes kollégáink haladéktalanul, de legkésőbb 48 órán belül a helyszínre sietnek és elvégzik a szükséges javítási munkákat. Ha a javítás a helyszínen nem oldható meg, a meghibásodott gépet lecseréljük.  

ballonos vízadagoló vállalkozás

Hazai értékek

A Monti természetes ásványvíz a mesés szépségű Balaton-felvidéken fekvő Káli-medencében tör felszínre, amit Monostorapáti üzemünkben érintetlenül zárjuk ballonjainkba. A Montivíz Zrt. több, mint 20 éve kezdte pályafutását hazai családi vállalkozásként, aminek szellemét napjainkban is őrzi. Támogasd te is a hazait!

Kisvállalkozásokra szabva

A Montivíz számára ugyanolyan fontos egy létszám tekintetében kicsinek számító vállalkozás, mint egy több ezer főt foglalkoztató cég. Ezért egy új csomagajánlatot állítottunk össze, ami ideális választás 5-6 főt foglalkoztató vállalkozások, orvosi rendelők, kozmetikai vagy fodrász szalonok számára.

Tekintsd meg legújabb, kis vállalkozásokra szabott konstrunkciónkat!

 

TOVÁBBI HÍREK
5 szemkápráztató őszi kirándulóhely Magyarországon
5 szemkápráztató őszi kirándulóhely Magyarországon
2022.09.15

Minden évszaknak megvan a maga szépsége. Ősszel a fák színes levelei nyújtanak elképesztően gyönyörű látványt a természetjáróknak. Utazni se kell sokat, hogy részesei lehessünk az élménynek, hiszen hazánk bővelkedik szemkápráztató őszi kirándulóhelyekben.

Biztos, hogy jót tesz a reggeli kávé?
Biztos, hogy jót tesz a reggeli kávé?
2022.08.26

Sokan el se tudják képzelni a reggeli rutint kávé nélkül. Sőt, akadnak olyanok is, akik erre büszkék is. Azonban - ahogy valószínűleg sokan sejtik - nem biztos, hogy ez a legjobb reggeli rituálé. Lássuk a tényeket, az ellenjavallatokat, és az alternatívákat!

Kihagyhatatlan élményt tartogatnak a Káli-medence látnivalói
Kihagyhatatlan élményt tartogatnak a Káli-medence látnivalói
2022.08.19

Hazánk egyik legszebb, és legnyugodtabb tájegysége - a Káli-medence - a Balaton-felvidéki nemzeti park részét képezi. A mesebeli tájon számtalan látnivaló akad, így biztosan mindenki talál tökéletes célpontot egy hosszabb-rövidebb kiránduláshoz. Lássuk a felfedezni valókat!

A Föld vízkészlete
A Föld vízkészlete
2022.08.12

Valószínűleg senkinek nem mondunk azzal újat, hogy bolygónk 71 százalékát víz borítja, mégis az elkövetkező évtizedek legnagyobb problémája az ivóvízhiány lesz. Hogyan lehetséges ez? A válasz egyszerű: a Föld édesvíz készlete véges, mi pedig pazarlóan bánunk vele. Lássuk mit takar a “kék bolygó” kifejezés!

Nemzetközi sörnap 2022
Nemzetközi sörnap 2022
2022.08.05

Egy aprócska amerikai sörfőző kezdeményezésével indult útnak a Nemzetközi Sörnap közel másfél évtizede. Napjainkra több, mint 200 országban ünneplik a jeles nap alkalmából a pultosokat és a sörfőzőket. Hazánkban is számos vendéglátóhely csatlakozott az eseményhez.

A legjobb szárazságtűrő növények balkonra és a kertbe
A legjobb szárazságtűrő növények balkonra és a kertbe
2022.07.29

Sajnos fel kell készülnünk arra, hogy a nyarak egyre forróbbak és szárazabbak lesznek. Ezzel együtt kertünk gondozása is egyre több fejtörést fog okozni. A megszokott virágaink, és zöldjeink csak halovány emlékeit idézik a korábbi évek tündöklésének a tikkasztó kánikulában. Érdemes fontolóra vennünk, hogy néhány mediterrán jellegű, szárazságtűrő növénnyel színesítsük kertünket, vagy balkonunkat.