Hogyan járul hozzá a KKV sikeréhez a vízadagoló?

2021.11.03

Legyen szó kis- vagy nagyvállalkozásról, a legfontosabb elem minden esetben az ember. Az dolgozók adják a vállalkozás szívét és lelkét, illetve mozgatják a fogaskereket, hogy az ügyfelek vagy vendégek elvárásait túl szárnyalják. Mindent megteszel értük? A csúcsteljesítmény érdekében a legfontosabb, hogy biztosítsuk az alkalmazottak egészségét és jóllétét. Hogyan teheted meg? Biztosítsd az alapokat egy teljesen más szinten!

vízadagoló vállalkozás

Hogyan segíti vállalkozásodat egy vízadagoló?

Köztudott tény, hogy egészséges és elégedett munkavállaló időben jelenik meg a munkahelyen, hatékonyan és kreatívan végzi munkáját, amivel hozzájárul a vállalat fejlődéséhez. Ehhez pedig egy vízadagoló nagymértékben hozzájárul.

Egészség és elégedettség

A dehidratáció jelentősen csökkenti a koncentrációt, a produktivitást és az energiaszintet. Egy vízadagoló mellett elképzelhetetlen, hogy bárki is dehidratált legyen. A vízadagoló emlékezteti a dolgozókat a vízivásra. A selymes ízű ásványvíz pedig ösztönzően hat, hogy gyakrabban igyanak vizet.

Közösségépítés

A vízadagoló egy találkozási pont az irodában, ahol pozíciótól függetlenül összefutnak a dolgozók és váltanak egy-két kedves szót egymással. A rövid, kötetlen beszélgetések segítenek abban, hogy a dolgozók jobban megismerjék egymást és személyesebb legyen a kapcsolatuk egymással, vagyis otthonosabban érezzék magukat a munkahelyen is.

Csökkenti a költségeket

2019-ben Magyarországon a munkavállalók összesen közel 9 millió napot töltöttek betegszabadságon, ami összesen 81 milliárd forint költséget jelentett a munkáltatók számára. Az egy betegszabadságra jutó költség átlagosan 9.167 forint. A Monti természetes ásványvíz hozzájárul a dolgozók egészségéhez, ezáltal betegszabadságok számának csökkenéséhez.

A munkavédelmi törvények a munkáltatót védőital biztosítására kötelezik. A Montivíz szolgáltatásával egyszerre biztosíthatod a hideg és meleg védőitalt a munkavállalók számára, miközben adómentesen elszámolhatod. A védőitalokról részletesebben a linkre kattintva olvashatsz.

Higiénia

Az egészség megőrzéséhez nem csak selymes ízű ásványvizünkkel járulhatsz hozzá. Kedvezményesen juthatsz hozzá a Monti higiéniás termékcsaládhoz, amit szintén díjmentesen házhoz szállítunk.

monti higiénia

Ügyfélélmény

A vízadagolókkal nemcsak a dolgozók elégedettségét növelheted, hanem az ügyfelekét is. A várakozó vendégek, ügyfelek és partnerek selymes ízű ásványvízzel, forró teával vagy kávéval olthatják szomjukat. Ami nem csak a várakozást teszi kellemesebbé, hanem egy remek lehetőséget biztosít számunkra, hogy szóba elegyedjünk ügyfeleinkkel és megalapozzuk a jó ügyfélkapcsolatot.

Zöldebb, fenntarthatóbb

Egy lépést tehetsz a Montivízzel a fenntartható, zöld munkahely felé, ami napjainkban már-már elvárásnak számít. A Montivíz számára kiemelten fontos környezetünk és természeti kincseink megóvása. Gondoskodunk helyetted a műanyaghulladékról, amivel csökkentheted vállalkozásod környezeti lábnyomát. Minden ballon utóéletéről gondoskodunk.

  • Recycle, azaz újrahasználjuk: Az ép ballonokat megfelelő fertőtlenítés után újra töltjük. A ballonok átlagos élettartalma 60 újratöltés.

  • Recycle, azaz újrahasznosítjuk: A hibás ballonok teljes újrahasznosításáról gondoskodunk.

  • Reduce, azaz csökkentjük: Számottevően csökkentjük a műanyag fogyasztást. Egy 19 literes ballon 12 darab 1,5 literes ásványvizes palackot vált ki.

zöld vállalkozás

Minőség, kedvező áron

Ugyanazért az árért, amiért a kereskedelmi forgalomban egy jobb minőségű palackozott vizet vásárolhatsz, a Montivíznél ennél jóval többet kapsz. A prémium minőségi ásványvíz mellé egy professzionális szolgáltatásban is részesülsz, ami tartalmazza az ásványvíz díjmentes házhozszállítását, a gépek üzembe helyezését és rendszeres karbantartását, valamint a szerviz szolgálatot.

Kényelem és rugalmasság

Élvezd a vízadagoló bérléssel járó előnyöket és kényelmet! A Monti csapata díjmentesen házhoz viszi és üzembe is helyezi a vízadagolót. Neked csak a rendelést kell leadnod. Ha pedig a rendelés leadásával sem szeretnél időt tölteni, rendszeres szállításra is feliratkozhatsz. 

Megbízhatóság

A vízadagolókat ütemezett karbantartás keretein belül félévente elszállítjuk és egy másik, teljesen felújított víz automatát helyezünk ki helyette, hogy egy pillanatra se maradjon víz nélkül.

 

Gépeink meghibásodása esetén szervizes kollégáink haladéktalanul, de legkésőbb 48 órán belül a helyszínre sietnek és elvégzik a szükséges javítási munkákat. Ha a javítás a helyszínen nem oldható meg, a meghibásodott gépet lecseréljük.  

ballonos vízadagoló vállalkozás

Hazai értékek

A Monti természetes ásványvíz a mesés szépségű Balaton-felvidéken fekvő Káli-medencében tör felszínre, amit Monostorapáti üzemünkben érintetlenül zárjuk ballonjainkba. A Montivíz Zrt. több, mint 20 éve kezdte pályafutását hazai családi vállalkozásként, aminek szellemét napjainkban is őrzi. Támogasd te is a hazait!

Kisvállalkozásokra szabva

A Montivíz számára ugyanolyan fontos egy létszám tekintetében kicsinek számító vállalkozás, mint egy több ezer főt foglalkoztató cég. Ezért egy új csomagajánlatot állítottunk össze, ami ideális választás 5-6 főt foglalkoztató vállalkozások, orvosi rendelők, kozmetikai vagy fodrász szalonok számára.

Tekintsd meg legújabb, kis vállalkozásokra szabott konstrunkciónkat!

 

TOVÁBBI HÍREK
Mik azok az ásványi anyagok egész pontosan?
Mik azok az ásványi anyagok egész pontosan?
2023.01.27

Oly sokszor halljuk, hogy az ásványi anyagok nélkülözhetetlenek az emberi szervezet számára. Legtöbbünk fel is tudunk sorolni jó párat belőle, de azt tudjuk, hogy mik az ásványi anyagok egész pontosan? Ismerjük meg testünk egyik legfontosabb alkotóelemét részletesen!

Amikor a dehidratáció nem baj - A szaunázás előnyei
Amikor a dehidratáció nem baj - A szaunázás előnyei
2023.01.20

Dehidratáció és a láz kombinációja nem hangzik túl egészségesen, azonban mégis az egyik legnépszerűbb - különösen a hűvösebb hónapokban - wellness tevékenység lényegét írjuk le vele. A szaunázás évről évre egyre népszerűbb rekreációs tevékenység, ami nem véletlen.

Hogyan kezeld a téli depressziót?
Hogyan kezeld a téli depressziót?
2023.01.06

A téli depresszió az egyik leggyakoribb szezonális betegség hazánkban. A napfény hiánya felborítja szervezetünk bioritmusát, aminek következtében erőtlennek, motiválatlannak érezzük magunkat és hangulatunk is ingadozik. Ha nem teszünk a téli depresszió ellen, akkor akár az első melengető tavaszi napsugarakig is velünk maradhat.

Mikulásgyár - 17 éve a gyerekekért
Mikulásgyár - 17 éve a gyerekekért
2022.12.21

A Mikulásgyár országos kezdeményezés immáron 17. alkalommal nyitja meg kapuit az adakozni vágyok számára. A szervezet évről évre egyre több rászoruló számára nyújt felbecsülhetetlen segítséget. Ismerd meg hazánk egyik legnagyobb adománygyűjtő akcióját!

Mi az a téli depresszió, és mik a jelei?
Mi az a téli depresszió, és mik a jelei?
2022.12.09

A hűvös, borongós napok, a fényhiány, és a korai sötétedés óhatatlanul nyomot hagy közérzetünkön és hangulatunkon, hajlamosabbak vagyunk melankóliára. A napfény a kulcsa mindennek, télen a napsütés hiányára érzékeny emberek folyton levertnek, fáradtnak és erőtlennek érezzük magukat. Ez bizony nem más, mint a téli depresszió.

Rövid, de annál hatékonyabb: a mikro-szünet
Rövid, de annál hatékonyabb: a mikro-szünet
2022.12.01

Ha a munkahelyi szünetre gondolunk, akkor legtöbbünk egy 10-15 perces kávészünetre, vagy az ebédidőre asszociálunk, amiből - sajnos - kevés van. Azonban van egy jó hírünk! Már egy-egy rövidebb - mikro-szünet - is jelentős hatással van fizikai és mentális egészségünkre. Lássuk, miért érdemes akárcsak 1-2 percre elszakadni a munkától!