Hogyan járul hozzá a KKV sikeréhez a vízadagoló?

2021.11.03

Legyen szó kis- vagy nagyvállalkozásról, a legfontosabb elem minden esetben az ember. Az dolgozók adják a vállalkozás szívét és lelkét, illetve mozgatják a fogaskereket, hogy az ügyfelek vagy vendégek elvárásait túl szárnyalják. Mindent megteszel értük? A csúcsteljesítmény érdekében a legfontosabb, hogy biztosítsuk az alkalmazottak egészségét és jóllétét. Hogyan teheted meg? Biztosítsd az alapokat egy teljesen más szinten!

vízadagoló vállalkozás

Hogyan segíti vállalkozásodat egy vízadagoló?

Köztudott tény, hogy egészséges és elégedett munkavállaló időben jelenik meg a munkahelyen, hatékonyan és kreatívan végzi munkáját, amivel hozzájárul a vállalat fejlődéséhez. Ehhez pedig egy vízadagoló nagymértékben hozzájárul.

Egészség és elégedettség

A dehidratáció jelentősen csökkenti a koncentrációt, a produktivitást és az energiaszintet. Egy vízadagoló mellett elképzelhetetlen, hogy bárki is dehidratált legyen. A vízadagoló emlékezteti a dolgozókat a vízivásra. A selymes ízű ásványvíz pedig ösztönzően hat, hogy gyakrabban igyanak vizet.

Közösségépítés

A vízadagoló egy találkozási pont az irodában, ahol pozíciótól függetlenül összefutnak a dolgozók és váltanak egy-két kedves szót egymással. A rövid, kötetlen beszélgetések segítenek abban, hogy a dolgozók jobban megismerjék egymást és személyesebb legyen a kapcsolatuk egymással, vagyis otthonosabban érezzék magukat a munkahelyen is.

Csökkenti a költségeket

2019-ben Magyarországon a munkavállalók összesen közel 9 millió napot töltöttek betegszabadságon, ami összesen 81 milliárd forint költséget jelentett a munkáltatók számára. Az egy betegszabadságra jutó költség átlagosan 9.167 forint. A Monti természetes ásványvíz hozzájárul a dolgozók egészségéhez, ezáltal betegszabadságok számának csökkenéséhez.

A munkavédelmi törvények a munkáltatót védőital biztosítására kötelezik. A Montivíz szolgáltatásával egyszerre biztosíthatod a hideg és meleg védőitalt a munkavállalók számára, miközben adómentesen elszámolhatod. A védőitalokról részletesebben a linkre kattintva olvashatsz.

Higiénia

Az egészség megőrzéséhez nem csak selymes ízű ásványvizünkkel járulhatsz hozzá. Kedvezményesen juthatsz hozzá a Monti higiéniás termékcsaládhoz, amit szintén díjmentesen házhoz szállítunk.

monti higiénia

Ügyfélélmény

A vízadagolókkal nemcsak a dolgozók elégedettségét növelheted, hanem az ügyfelekét is. A várakozó vendégek, ügyfelek és partnerek selymes ízű ásványvízzel, forró teával vagy kávéval olthatják szomjukat. Ami nem csak a várakozást teszi kellemesebbé, hanem egy remek lehetőséget biztosít számunkra, hogy szóba elegyedjünk ügyfeleinkkel és megalapozzuk a jó ügyfélkapcsolatot.

Zöldebb, fenntarthatóbb

Egy lépést tehetsz a Montivízzel a fenntartható, zöld munkahely felé, ami napjainkban már-már elvárásnak számít. A Montivíz számára kiemelten fontos környezetünk és természeti kincseink megóvása. Gondoskodunk helyetted a műanyaghulladékról, amivel csökkentheted vállalkozásod környezeti lábnyomát. Minden ballon utóéletéről gondoskodunk.

  • Recycle, azaz újrahasználjuk: Az ép ballonokat megfelelő fertőtlenítés után újra töltjük. A ballonok átlagos élettartalma 60 újratöltés.

  • Recycle, azaz újrahasznosítjuk: A hibás ballonok teljes újrahasznosításáról gondoskodunk.

  • Reduce, azaz csökkentjük: Számottevően csökkentjük a műanyag fogyasztást. Egy 19 literes ballon 12 darab 1,5 literes ásványvizes palackot vált ki.

zöld vállalkozás

Minőség, kedvező áron

Ugyanazért az árért, amiért a kereskedelmi forgalomban egy jobb minőségű palackozott vizet vásárolhatsz, a Montivíznél ennél jóval többet kapsz. A prémium minőségi ásványvíz mellé egy professzionális szolgáltatásban is részesülsz, ami tartalmazza az ásványvíz díjmentes házhozszállítását, a gépek üzembe helyezését és rendszeres karbantartását, valamint a szerviz szolgálatot.

Kényelem és rugalmasság

A Monti csapata díjmentesen házhoz viszi és üzembe is helyezi a vízadagolót. Neked csak a rendelést kell leadnod. Ha pedig a rendelés leadásával sem szeretnél időt tölteni, rendszeres szállításra is feliratkozhatsz. 

Megbízhatóság

A vízadagolókat ütemezett karbantartás keretein belül félévente elszállítjuk és egy másik, teljesen felújított víz automatát helyezünk ki helyette, hogy egy pillanatra se maradjon víz nélkül.

 

Gépeink meghibásodása esetén szervizes kollégáink haladéktalanul, de legkésőbb 48 órán belül a helyszínre sietnek és elvégzik a szükséges javítási munkákat. Ha a javítás a helyszínen nem oldható meg, a meghibásodott gépet lecseréljük.  

ballonos vízadagoló vállalkozás

Hazai értékek

A Monti természetes ásványvíz a mesés szépségű Balaton-felvidéken fekvő Káli-medencében tör felszínre, amit Monostorapáti üzemünkben érintetlenül zárjuk ballonjainkba. A Montivíz Zrt. több, mint 20 éve kezdte pályafutását hazai családi vállalkozásként, aminek szellemét napjainkban is őrzi. Támogasd te is a hazait!

Kisvállalkozásokra szabva

A Montivíz számára ugyanolyan fontos egy létszám tekintetében kicsinek számító vállalkozás, mint egy több ezer főt foglalkoztató cég. Ezért egy új csomagajánlatot állítottunk össze, ami ideális választás 5-6 főt foglalkoztató vállalkozások, orvosi rendelők, kozmetikai vagy fodrász szalonok számára.

Tekintsd meg legújabb, kis vállalkozásokra szabott konstrunkciónkat!

 

TOVÁBBI HÍREK
Miért jó választás a nátriumszegény ásványvíz a hétköznapokra?
Miért jó választás a nátriumszegény ásványvíz a hétköznapokra?
2021.12.02

Szervezetünknek naponta 2-3 liter vízre van szüksége. Ha ennek jelentős részét ásványvízzel fedezed, akkor érdemes informálódni a palackos víz ásványianyag-tartalmáról, ugyanis nem csak ízben, hanem szervezetünkre gyakorolt hatásukban is eltérhetnek egymástól a különböző ásványvizek. Mit ajánlanak a szakértők?

Hogyan tudod letenni a munkát home office-ban?
Hogyan tudod letenni a munkát home office-ban?
2021.11.26

Néhány éve még sokak számára egy valóra vált álomnak tűnt a home office, viszont az elmúlt időszakban kénytelenek voltunk rádöbbenni, hogy messze van attól az idilli képtől, ami korábban elképzeltünk. Meglepőnek tűnhet, de az egyik legnehezebb része a home office-nak az, hogy befejezzük a munkát aznapra.

Black friday helyett Ne vásárolj semmit nap 2021
Black friday helyett Ne vásárolj semmit nap 2021
2021.11.19

Mikor volt legutóbb, olyan hogy egész nap nem vásároltál semmit? Manapság legtöbben el se tudják képzelni, hogy 24 órán keresztül ne vásárolnának valamit. A „Ne vásárolj semmit nap” pont erre az elhatalmasodott fogyasztói kultúrának a káros következményeire hívja fel a világ figyelmét.

Vértezd fel magad a télre immunerősítő gyógyteákkal!
Vértezd fel magad a télre immunerősítő gyógyteákkal!
2021.11.11

A tél közeledtével érdemes szervezetünk ellenálló képességét megerősíteni. Nem kell rögtön különféle, sokszor hangzatos nevű, méregdrága táplálékkiegészítőket vásárolnunk, hiszen ahogy a mondás is tartja: fűben, fában orvosság. Hatékony és természetes megoldásokkal készültünk immunerősítő teák formájában. Egy finom forró tea nemcsak a testnek, hanem a léleknek is orvosság, különösen borongós hideg időben.

Milyen víztisztító berendezést vegyek? 5 kérdés, ami segít dönteni!
Milyen víztisztító berendezést vegyek? 5 kérdés, ami segít dönteni!
2021.10.22

Egyre több ember gondolkodik el azon, hogy víztisztító berendezéssel szerelje fel otthonát. Mindennapjaink részévé fog válni, ezért érdemes alaposan tájékozódni, mielőtt beruháznánk egyre. Viszont napjainkban nehéz kiigazodni a rengeteg különböző házi víztisztító berendezés között és könnyű elveszni az információk tengerében. Mielőtt központi víztisztító berendezést vásárolnánk, fel kell tennünk néhány alapvető kérdést:

A munkahelyi stressz kezelése
A munkahelyi stressz kezelése
2021.10.08

A munkahelyi stresszt nem lehet félvállról venni. Rövid és hosszú távon egyaránt komoly következményei lehetnek. Többek között olyan súlyos betegségek kockázatát növeli, mint a stroke vagy a szívroham, miközben a munkahelyi stressz kezelésére számos egyszerű megoldás létezik. Hogyan kezeljük?